Bu ne Tahammülsüzlük Çerçioğlu!

Bu ne Tahammülsüzlük Çerçioğlu!

Hiddet ve şiddete kapılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kendisine yönelik eleştiriler karşısında mahkemeye koşuyor. Çerçioğlu’nün bu tahammülsüzlüğü nedeniyle partisi CHP’nin politikasıyla da ters düşmesine neden oluyor.

Basındaki ve sosyal medyadaki her eleştiri sonrasında, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu soluğu mahkemede alıyor. Çerçioğlu, basın mensuplarından sonra kendisini sosyal medyada eleştiren Aydın Celepler Besiciler ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı İsmail Kadı’nın cezalandırılması istemiyle mahkemeye koştu.

‘İNEK KESİYOR’ DEDİ MAHKEMELİK OLDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait Ege Et’in Ege Et'in sağlıksız et sattığını iddia eden Kadı’nın ‘yaşlanmış hayvanlar, miladı dolmuş hayvanlar, doğuma elverişli olmayan inekler Ege Et’te kesiliyor’ sözleri üzerine Çerçioğlu konuyu mahkemeye taşıdı. Ancak kesim raporlarına göre Ege Et’in yaşlı inek kestiği ortaya çıktı.

BELEDİYENİN KULLANDIĞI SU İÇİN KADI’YA CEZA

İsmail Kadı’ya yönelik kini bitmeyen Başkan Çerçioğlu, Efeler Belediyesine ait Hayvan Pazarında belediyenin kullandığı su için Kadı’nın evine 40 milyon liralık kaçak su kullanma cezası gönderdi.

ismail-kadi-(2).jpgKADI BERAAT ETTİ

Başkan Çerçioğlu’nun FETÖ’ye finansal destek sağladığı gerekçesiyle tutuklanan Erkan Karaarslan’a yönelik eleştirisi için de mahkemelik olan Kadı, bu durumu sosyal medyadaki hesabından “Mahkemeler Özlem Çerçioğlu’nun çiftliği oldu” şeklinde eleştiride bulundu. Bu konuda da mahkemeye çıkan Kadı beraat etti.

ÇERÇİOĞLU BUNU HEP YAPIYOR

Eleştirilere tahammül edemeyen Özlem Çerçioğlu, Aydın 24 Genel Yayın Yönetmeni Servet Töz hakkında da çok sayıda suç duyurusunda bulundu. Bununla yetinmeyen Çerçioğlu belediyede üst düzey yöneticilerin Servet Töz hakkında suç duyurusunda bulunmalarını sağladı. Çerçioğlu bununla da yetinmedi, taşeron işçilere maktu dilekçeler dağıtarak 260 belediye çalışanına Servet Töz’ü şikâyet etmeleri için baskı uyguladı. Özlem Çerçioğlu’na yönelik eleştirileriyle gündeme gelen Aydınlı bürokrat Haldun Haşmet Aysan hakkında da çok sayıda suç duyurusunda bulunan Özlem Çerçioğlu bu şikâyetlerden sonuç alamadı.

PARTİSİYLE TERS DÜŞÜYOR

Basındaki her eleştiri sonrasında, Özlem Çerçioğlu’nun soluğu mahkemede alıyor olması partisi CHP’nin basın özgürlüğü konusundaki politikalarına ters düşmesine neden oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum