Bu tecavüzlere kim ‘’dur’’ diyecek?

Yine tertemiz masum çocuklarımız kayboldu ve herkesin korktuğu gibi oldu. Sonuç hiç değişmiyor ki. Mutlaka bu kayboluşun sonunda çocuklar tecavüz edilmiş ve ölü bulunuyor. Diyanet olarak yaptıkları bir tek olumsuz açıklama olmadığı gibi. Bunların bu tavırlarından cesaret alan bir ne idüğü belirsiz bir adam çıkıp  bunların;  kız ve erkek çocuklarıyla beraber olmanın (çocuklarla beraber olmanın yani utanmazca tecavüz etmenin)islamiyetin bir özelliği olduğunu söylüyor. Batsın sizin dininiz. Sayenizde milyonların artık dinsiz ve ateist olduğunu biliyor musunuz? Bunun hesabı eğer, din varsa size sorulacaktır.

Tecavüz var, suçlusu bulunuyor, yakalanıyor, küçücük bedenlere acımasızca yaptıkları ortada. Ama ceza yok! Ne garip değil mi? Bizim kıyamadığımız en kıymetli varlığımız çocuklarımza acımasızca kıyıyor. Bir anlık ahlaksız arzularını tatmin etmek için çocuğa acımıyor bile. Ama ceza yok! Olmasın zaten içeriye girerse onun cezasını çok güzel veriyorlar kader mahkumları. O zaman biraz içimiz soğuyor. Ne fayda elimizdeki çiçeği soldurduktan sonra. Allah cezalarını versin hepsinin. Bu suçu cezalandırmayarak bunlara yaşama hakkı verenlerin de…

Gün geçmiyor ki; Bir tecavüz,  bir cinayet olayı ile haberlerde karşılaşmayalım. Neredeyse imkansız gibi.  Her gün başka bir rezillik. Hergün başka bir ahlaksız olay duyuyoruz.  Ne ara bu kadar  ahlak düzeyimiz geriledi?  Anlamakta güçlük çekiyorum. Dün eylül, bugün leyla, daha sonra ayşe, fatma bu böyle sürüp gidecek ve hala çözüm bulunmayacak öyle mi? Acaba bir gün kendi çocuklarınızın başına gelince nasıl davranacaksınız, hala sineye çekmeye devam mı edeceksiniz? Çok merak ediyorum!

Sabah, akşam mutlaka haberlerde sürekli bu tarz olaylarla karşılaşıyoruz. Çünkü Normal bir ülke olmaktan çok uzaktayız. Sanmıyorum dünyanın hiç bir yerinde bu kadar ahlakı bozuk bir arada toplanmış olsun. Ne yapalım biz? Çocuklarımızı evlerde mi hapsedelim. Zaten sokaklarda  cıvıl cıvıl çocuk seslerini duyamaz olduk.  Enteresan olanı da; Bu işin müsebbibi olarak çocukları görüyorlar.  Günahsız, masum çocukları. (Diyanet açıklama yapmış geçen sene okumuştum; çocuklar olmasaymış tecavüz de olmayacakmış.. İmha mı edelim çocuklarımızı, bu ahlaksızlar zarar verecekdiye? Bu nasıl bir mantık? İsterseniz bu öneriyi getirenler önce kendi çocuklarınızdan başlayın!Bu nasıl bir vicdansızlıktır? Bunlar bugüne kadar neredeymiş? Hepsi sözleşmiş gibi bu sıralarda, bu senelerde ortaya çıktılar. Çıktılar mı? Yoksa cesaret mi buldular? Çünkü hiç bir şekilde cezalandırılmadıkları gibi, birileri tarafından daima korundukları için. ‘’ne yapsak kardır’’ diye düşündüklerini sanıyorum. Bilmem haksız mıyım? Ne oldu bize?  Değerlerimize? kıymetliydi çocuklarimız. Şimdi kimler?  Hangi kanı bozuklar kıyıyor çocuklarımıza???

Geçen yıl olan bir olayı duyunca dehşet içinde kalmıştım. Tam otuz sekiz günlük bir erkek bebek. Bebek! Adı üstünde; sahabe.  Daha dünyaya gözünü açalı otuzsekiz gün olmuş. İki aylık bile değil.  Bir ayı biraz geçmiş. Ne istediniz bu bebekten?  Nasıl bir duyguyla bunları yaptınız?  Bu zavallı yavruya?  Vicdansızlar!  Başında annesinin de olduğunu söylüyordı. Annesinin de bildiğini söylüyorlardı.  İnanamiyorum!  Bu nasıl bir vicdandır böyle. Buna kimse dur demeyecek mi?  Bu böyle nereye kadar gidecek?  Bu ahlaksız ruhlu bedenlere göre;  İnsan, hayvan, bitki, küçük, büyük, kadın, erkek, kız çocuğu, erkek çocuğu, kapalı, açık farketmiyor.  Nefes alsın yeter.  Bunlar herkese, her zaman, her türlü kötülüğü yapabilecek potansiyele sahipler…

Küçücük yavruya hem işkence edilmiş. hem cinsel taciz.  Nasıl bir duyguyla yapılır bütün bunlar? Anlamakta zorluk çekiyorum, anlayamıyorum zaten. Daha doğrusu bizim gibi insanların anlamaları da mümkün değil.  Bunları yapanlar zaten normal insanlar olamazlar. Bunlar sapık, İşin acı tarafı da bunlardan çoğalmaya başladı ülkede. Bir sürü oldular. Çocuklara taciz, tecavüz, kadınlara taciz, tecavüz, her şey bir arada. Bunlar gibilere gereken ceza verilmezse bunlardan daha bir çok olacak.  daha da çoğalacaklar haberiniz olsun! Buna dur! De me li yiz!

Geçenlerde bir doktorun tecavüze uğrayan çocuklar hakkında yazdığı bir yazıyı okudum.  Olamaz böyle bir şey.  Artık o çocuklar için hayat;  Bir işkence, ızdırap, ruhsal bedensel çöküntü,  psikolojik sorunlar, ileride kimlikle ilgili bir sürü problem. Bir ahlaksız ruhun,  sadece bir anlık kendi zevkini tatmin için bir başka canlıya bunu yapmaya hakkı var mı? Yok! Asla  yok! Ölmese ne olur ki zaten işe yaramaz hale geliyor yavrucak! O zaman ne yapmalı bunlara???  En ağır cezaları vermeli. Bu ahlaksızlar kim olursa olsun.  Hacı, hoca, okumuş, cahil, küçükmüş, büyükmüş demeden hepsine gereken cezayı vermeli.  Sadece bunlara tam da kendi sevdikleri ve istedikleri gibi şeriat kanunlari uygulanmalı. Bu ceza  ölüm olmamalı.  Bu suçu işleyenlerin önce cinsel organlarını kesmeli.  Sırayla ki; Ona, karşısındaki canlıya (insan, hayvan, bitki farketmeden ) verdiği zararın aynısını vermeli. Her ay bir uzvunu kesmeli. Benim gönlüm böyle istiyor.  İçim ancak o zaman serinleyecek. Sadece öldürdüğünüz zaman,  bunlara uygun bir ceza ve işlediği suçun karşılığı olduğunu düşünmüyorum. Bu onlara uygun bir ceza değil, uygun bir ceza olmayacak. Herkes sonunda ölecek.  Onlar erken ölmüş olacaklar sadece.  Dolayısıyla bu ceza olmayacak. Ölümü her canlı tadacak. O zaman ceza çekmemiş ve yaşattıklarını yaşamadan ölmüş olacaklar. Bu benim hiç hoşuma gitmiyor.  Herkes layık olduğu cezayla cezalandırılmalı. İşimizi Allah a bırakmayalım. Bunların önümüzde cezalandırılmasını görmek istiyoruz… Toplumun selameti için. çocuklarımızın selameti için. lütfen sağlıklı bir toplum yaratmak için çocuklarımıza sahip çıkalım. Yoksa istikbalde ruhsal  çöküntü içinde olan bireylerle dolu sağlıksız, sapık bir toplum bizi bekliyor.  kendi pislikleriyle çocuklarımızı kirlettiler… Affetmiyoruz! Yeter artık!

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.