Bucada Cam Atıklar Çöpe Gitmeyecek

Buca'da Cam Atıklar Çöpe Gitmeyecek

Buca Belediyesi, cam atıkların geri dönüşüme kazandırılması amacıyla Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO), Anadolu Cam ve Muzaffer Pınarbaşı firmalarıyla protokol imzaladı. Başkan Piriştina, Bucalılara çöplerini ayrıştırarak birikt

- Buca Belediyesi, cam atıkların geri dönüşüme kazandırılması amacıyla Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO), Anadolu Cam ve Muzaffer Pınarbaşı firmalarıyla protokol imzaladı. Başkan Piriştina, Bucalılara çöplerini ayrıştırarak biriktirme ve cam atıklarını bu kumbaralara atmaları çağrısında bulundu.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın makamında gerçekleşen törende protokolü, ÇEVKO Genel Müdürü Yaşar Nadir Atilla, Anadolu Cam Proje Koordinatörü Volkan Aydeniz, Muzaffer Pınarbaşı firması Genel Müdürü Ergin Erdinç ve Başkan Piriştina imzaladı. Buca Belediyesi Çevre Müdürü Turgut Üzüm ile ÇEVKO Kurumsal İletişim ve Eğitim Müdürü Dilek Özcanlı Uslu’nun katıldığı törende konuşan Başkan Piriştina, “Tüm Bucalı hemşehrilerimizden önce çöplerini ayrıştırarak biriktirmelerini ve cam atıklarını 60 noktaya kuracağımız kumbaralara atmalarını istiyoruz. Daha sonra bu camlar, Anadolu Cam’a iletilerek yeniden cam olarak üretilmeleri sağlanacak. Çevre müdürlüğümüz vasıtasıyla atık yağları da topluyoruz. Çevremize sahip çıkma gayretindeyiz, bu konuda hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Protokolü imzalayan katılımcılar da geri dönüşümün önemine dikkat çekerek kendilerini misafir eden Başkan Piriştina’ya teşekkür ettiler.

BUCA'DA CAM ATIKLAR ÇÖPE GİTMEYECEK

BUCA'DA CAM ATIKLAR ÇÖPE GİTMEYECEK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.