Bucada Piriştinalı 23 Nisan Coşkusu

Buca'da Piriştina'lı 23 Nisan Coşkusu

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Buca’nın çeşitli noktalarında düzenlenen törenlerle kutlandı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, çocuklara bayram armağan eden tek lider olan Atatürk’e teşekkür etti.

- Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Buca’nın çeşitli noktalarında düzenlenen törenlerle kutlandı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, çocuklara bayram armağan eden tek lider olan Atatürk’e teşekkür etti.

Buca’daki törenler Çevik Bir Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunma ile başladı. Ardından Buca Stadı’nda kutlamalar gerçekleştirildi. Buca’daki çeşitli okulların öğrencilerinin dans ve folklor gösterileri sunduğu törene Kaymakam Şenol Bozacıoğlu, Garnizon Komutanı Ulaştırma Kıdemli Albay Metin Önal, Belediye Başkanı Levent Piriştina, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yanık ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çocukların büyük alkışla izlenen gösterilerini fotoğraflamak isteyen veliler adeta birbirleriyle yarıştı. Başkan Piriştina, daha sonra Yeşilbağlar Mahallesi’nde belediye tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’ne katıldı.

Çeşitli gösterilerin sunulduğu şenlikte çocukların bayramını kutlayan Başkan Piriştina, “Bugün çok mutluyuz. Yarının geleceği siz çocuklara çok güveniyoruz. Dünyada çocuklara bir bayram armağan eden tek lider olan Yüce Atatürk’e çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Sevgili çocuklar, bugün sizin, tadını çıkarın” diye konuştu. Kutlamalar ilçenin çeşitli noktalarında devam etti.

BUCA'DA PİRİŞTİNA'LI 23 NİSAN COŞKUSU

BUCA'DA PİRİŞTİNA'LI 23 NİSAN COŞKUSU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.