Bucalı Çocuklar Çadır Tiyatrosunu Çok Sevdi

Bucalı Çocuklar Çadır Tiyatrosunu Çok Sevdi

Buca sokaklarında 3 yıldır gezen Çadır Tiyatrosu sanatı çocukların ayağına götürmeye devam ediyor. Buca Belediyesinin “Kültüre Hayat Herkese Sanat” sloganıyla 3 yıldır sürdürdüğü çalışmalardan biri ol...

Buca sokaklarında 3 yıldır gezen Çadır Tiyatrosu sanatı çocukların ayağına götürmeye devam ediyor. Buca Belediyesinin “Kültüre Hayat Herkese Sanat” sloganıyla 3 yıldır sürdürdüğü çalışmalardan biri olan Çadır Tiyatrosu, her ay hafta sonları 4 ayrı mahallede kuruluyor.

Buca Belediyesinin çocukları tiyatroyla buluşturmak için hayata geçirdiği Çadır Tiyatrosu günleri devam ediyor. Belediye, "Kültüre Hayat, Herkese Sanat" sloganıyla sürdürdüğü kültürel etkinliklerden biri olan çalışma ile tiyatroyu Bucalı çocukların ayağına götürüyor. 6 ay boyunca her ay ilçenin 4 farklı mahallesine kurulan Çadır Tiyatrosu ile Bucalı çocuklar birbirinden eğlenceli çocuk tiyatroları ile hafta sonu tatillerinde doyasıya eğleniyor. Ayda bin 200 çocuğu tiyatroyla buluşturan Çadır Tiyatrosu bu hafta sonu Laleli Mahallesinde perdelerini açtı. “Mutluluk Ormanı” isimli çocuk oyununu minikler Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile birlikte izledi.

Oyunun ardından çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Piriştina, çocuklara geleceklerine sahip çıkmaları, doğaya ve doğal alanlara saygılı davranıp korumaları öğüdünde bulundu. Çocuklara keyifli bir gün geçirten Çadır Tiyatrosu gelecek hafta Ufuk Mahallesi pazar yerinde “Keloğlan ve Masal Hırsızı” oyunuyla çocukları tiyatro ile buluşturacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.