Bucalı Gençler Barışın Resmini Başkan Priştina İle Çizdi

Bucalı Gençler Barış'ın Resmini Başkan Priştina İle Çizdi

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Dünya Barış Günü’nde ücretsiz tiyatro kursuna katılan minik öğrencilerle buluşup duvar boyama etkinliğine katıldı. Başkan, özçekim yapmak isteyen çocukları kırmadı.

- Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Dünya Barış Günü’nde ücretsiz tiyatro kursuna katılan minik öğrencilerle buluşup duvar boyama etkinliğine katıldı. Başkan, özçekim yapmak isteyen çocukları kırmadı.

Buca Belediyesi’nin Dünya Barış Günü etkinliği, oyun sokağında gerçekleşti. Belediyenin tiyatro kursunda eğitim alan küçük öğrenciler ve ailelerinin katıldığı etkinlikte şarkılar söylendi, şiirler okundu. Üzerlerinde “Yurtta Barış Dünyada Barış” yazan tişörtleriyle kursiyerlerin hep bir ağızdan söylediği “Hayat Bayram Olsa” adlı şarkıya tüm davetliler eşlik etti. Daha sonra Başkan Piriştina ve çocuklar, kendileri için hazırlanan boyalarla duvarları boyadı.

Çocuklarla birlikte barışı simgeleyen resimler yapan Başkan Piriştina, “Keşke çocuklarımızın bu sözlerini, barışı yok edenler de duysa. Barışa her zaman ihtiyacımız var. Çocuklarımızın da barışın önemine karşı duyarlı olmalarını istiyoruz. Bu nedenle bu etkinliği gerçekleştirdik. Duvarlara yaptıkları yaratıcı resimler için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Atamızın ‘Yurtta barış, dünyada barış’ sözünü unutmamalarını ve bu yolda ilerlemelerini istiyoruz ” diye konuştu.

Başkan Piriştina, etkinliğin sonunda kendisiyle özçekim yapmak isteyen çocukları ve velileri kırmadı.

BUCALI GENÇLER BARIŞ'IN RESMİNİ BAŞKAN PRİŞTİNA İLE ÇİZDİ

BUCALI GENÇLER BARIŞ'IN RESMİNİ BAŞKAN PRİŞTİNA İLE ÇİZDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.