Buharkent Belediyesi Terör Olayları Nedeniyle İncir Festivalini Erteledi

Buharkent Belediyesi Terör Olayları Nedeniyle İncir Festivalini Erteledi

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ülke genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle 6-9 Ağustos tarihlerinde 11.’si yapılması planlanan Buharkent İncir Festivali ertelendiğini açıkladı.Diyarbakır’...

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ülke genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle 6-9 Ağustos tarihlerinde 11.’si yapılması planlanan Buharkent İncir Festivali ertelendiğini açıkladı.

Diyarbakır’ın Suruç ilçesinde yaşanan patlamanın ardından ülke genelinde tırmanan terör olayları bazı etkinliklerin iptal edilmesine neden oldu. Üzücü ve dayanılması zor acıların yaşandığı şu günlerde tanıtım ve halka moral olması amaçlı yapılan Buharkent Belediyesi Geleneksel İncir Festivali zamanı belediye tarafından belirlenecek ileri bir tarihe ertelendi. Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol açıklamasında "Son günlerde meydana gelen terör eylemleri neticesindeki üzüntü verici olaylardan dolayı 6-9 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan 11. Taze İncir Kültür ve Sanat Şenliği Festivali ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ülkemizde yaşanan elim acılar herkes gibi bizleri de üzmektedir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.