Buharkent’te Yetim Ve Öksüz Çocuklar İftar Yemeğinde Buluştu

Buharkent’te Yetim Ve Öksüz Çocuklar İftar Yemeğinde Buluştu

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, öksüz ve yetim çocuklar için iftar yemeği düzenledi.Düzenlenen iftar yemeğine çocuklar ve ailelerinin yanı sıra İlçe Kaymakamı Cemil Öztürk, Garnizon Komu...

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, öksüz ve yetim çocuklar için iftar yemeği düzenledi.

Düzenlenen iftar yemeğine çocuklar ve ailelerinin yanı sıra İlçe Kaymakamı Cemil Öztürk, Garnizon Komutanı Ali Kırşan, İlçe Emniyet Amiri İzzettin Karaduman, İlçe Müftüsü Ömer Bozkurt, AK Parti İlçe Başkanı Hakim Güven Saylık ve daire amirleri ile Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Çocukların yüzünü gülümsetmenin kendilerine düşen en yüce görevlerden biri olduğunu ifade eden Mehmet Erol, "Çocukluk insan hayatında bir kere yaşanabilen bir evredir. Bu dönemde olabildiğince çocukluklarını yaşamaları için elimizden geleni biz büyükler olarak yapmalıyız. Hayatın gerçekleriyle daha erken karşılaşan çocuklarımıza daha fazla özen göstermeli ve sahip çıkmalıyız. Bu güzel iftar akşamında birlikte olmaktan çok memnunum. Çocuklarımız için inşallah güzel bir gelecek diliyor ve herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İftar yemeğinin ardından Belediye Başkanı Mehmet Erol, Kaymakam Cemil Öztürk ve Belediye Meclis Üyesi Suzan Beşer tarafından çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.