Bülent Bozbaş ‘Kandırıkçı’ Çıktı

Bülent Bozbaş ‘Kandırıkçı’ Çıktı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun FETÖ’cü danışmanı Erkan Karaarslan’ın Aydın’daki 1 numaralı adamı Bülent Bozbaş kandırıkçı çıktı.

FETÖ’ye finansal destek sağladığı gerekçesiyle tutuklu bulunan Başkan Özlem Çerçioğlu’nun danışmanı Erkan Karaarslan’ın Aydın’daki 1 numaralı adamı Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Bozbaş, Manisa’nın Soma ilçesinde, “Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin görev ve sorumluluk alanları sıkıntılarıyla ilgili” bilgi verdi.

Soma Belediyesinin düzenlediği “Muhtarlar Bilgilendirme Toplantısı ve Eğitimi Semineri”ne Erkan Kaaraslan adına konuşmacı olarak katılan Bozbaş, Aydın BŞB’de genel sekreter yardımcı iken, kendini ‘KOSGEB Strateji Geliştirme ve Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı görevlisi’ olarak tanıtarak hem AK Partili Hasan Ergene’nin başkanlığını yaptığı Soma Belediyesini hem de katılımcıları kandırdığı ortaya çıktı.

FETÖ’nün ‘belediyeler imamı’ Erkan Kararaslan’ın Aydın’a getirerek önce mali işler müdürü ardından genel sekreter yardımcısı yaptığı Bülent Bozbaş’ın bu yalanı neden söylediği anlaşılamadı. Ancak Bozbaş’ın, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’nin AK Partili olması nedeniyle CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmakta olduğunu gizlemiş olabileceği bildirildi.

muhtarlar-bilgilendirme-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.