Bülent Tezcan, Muhtarlarla Buluştu

Bülent Tezcan, Muhtarlarla Buluştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Kuşadası’nda düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi.Kuşadası CHP İlçe Başkanı Soner Kaplan ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Kuşadası’nda düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi.

Kuşadası CHP İlçe Başkanı Soner Kaplan ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın da katıldığı toplantıda muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Tezcan, CHP’nin demokrasinin, barışın ve kardeşliğin adresi olduğunu vurgulayarak “Türkiye’nin içinde bulunduğu kaostan kurtulmasının tek yolu CHP iktidarıdır” dedi.

Toplantıda, muhtarlar Kuşadası’nda yaşanan en önemli sıkıntının Çevre Yolu olduğunu dile getirirken Tezcan, konunun takipçisi olduğunu belirterek Karayolları Genel Müdürlüğü ile Aydın Valiliği’ni bir kez daha göreve davet etti. Tezcan "Kuşadası’nda yaşanan ölümlü kazaların önüne bir an önce geçilmesi gerekiyor. Hiçbir şey insan hayatından daha değerli olamaz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Tezcan, yerel yönetimler alanında Büyükşehir Yasası’ndan kaynaklanan sorunlara da dikkat çekerek "Partimizin Seçim Bildirgesi’nde, üzerinde yeterince çalışılmadan ve aceleyle geçirilen Büyükşehir Yasası’nın yeniden ele alınması talebi bulunuyor. CHP olarak Büyükşehir Yasası’ndan kaynaklanan yetki karmaşasına ve sorunlara son vermek için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.