BÜSTKİD’den kitap toplama kampanyasına destek

BÜSTKİD’den kitap toplama kampanyasına destek

BÜSTİD, Sinanoba Mahalle Muhtarı Zeynep Akkan başlattığı, Kütahya’da çocuklar için kurulan kütüphane için kitap kampanyasına destek verdiğini açıkladı.Büyükçekmece Sivil Toplum Kuruluşları Derneği (BÜ...

BÜSTİD, Sinanoba Mahalle Muhtarı Zeynep Akkan başlattığı, Kütahya’da çocuklar için kurulan kütüphane için kitap kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Büyükçekmece Sivil Toplum Kuruluşları Derneği (BÜSTİD), Büyükçekmece Sinanoba Mahalle Muhtarı Zeynep Akkan’ın başlattığı Kütahya’da yaşayan, ahırını iptal edip çocuklar için kütüphane kurmaya çalışan vatandaşa destek vermek üzere kitap toplama kampanyasına destek verdiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, BÜSTKİD Başkanı Derya Kök’ün ilk teslimatı yaparak kampanyayı başlattığı bildirildi.

Başkan Derya Kök, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sinanoba Mahalle Muhtarımız Zeynep Akkan, enerjisiyle, sosyal çalışmalarıyla temayüz etmiş, aynı zamanda BÜSTKİD yönetim kurulunda da görev alarak tüm Büyükçekmece için sorumluluk almış bir arkadaşımızdır. Başlattığı kitap kampanyası da yaptığı hayırlı işlerden biridir. BÜSTKİD olarak, biz de elbette muhtarımızı destekliyor ve tüm STK’larımıza örnek olması açısından ilk kitap teslimatını yapıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.