Büyükçekmece Basketbol Takımına Yeni Sponsor

Büyükçekmece Basketbol Takımına Yeni Sponsor

Demir İnşaat, 2015-2016 sezonunda Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) mücadele edecek Büyükçekmece Basketbol Takımı’na hem isim hem de forma sponsoru oldu.Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Dem...

Demir İnşaat, 2015-2016 sezonunda Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) mücadele edecek Büyükçekmece Basketbol Takımı’na hem isim hem de forma sponsoru oldu.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımının süper lig başarısının tesadüfi bir başarı olmadığının altını çizerek, "Türkiye’de ve Avrupa’da kalıcı başarılara imza atmayı hedefliyoruz" dedi.

Büyükçekmece Basketbol Takımı, bu yıl lige "Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol" ismiyle devam edecek. Park Bosphorus Otel’de sponsorluk imzalarının atılması için düzenlenen basın toplantısına Büyükçekmece Basketbol Kulübü yöneticileri, oyuncuları, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ve oyuncular katıldı.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Onursal Başkanı Hamit Demir, spora verdikleri desteğin doğrudan gençlere verilmiş bir destek olduğuna inandıklarını belirterek, bu şekilde sektörde göstermiş oldukları başarıyı farklı sosyal alanlara da taşıdıklarını söyledi.

Demir İnşaat’ın adının sadece şantiyelerde değil, basketbol sahalarında ve spor salonlarında da sıkça duyulacağını dile getiren Demir, "Burada sadece Büyükçekmece Basketbol ile bir şeyler yapmak değil ilçedeki diğer çocuklarımızın da başarılı olmasını istiyoruz. Bu takım 3 yılda süper lige çıkıyorsa bunun onuru, gururu başta Hasan Akgün’e, daha sonra koç ve basketbolcularına ithaftır. Bu yıl Allah nasip ederse bu delikanlılara destek olacağız. Elimizden geleni yapacağımıza herkes emin olsun" diye konuştu.

Sponsorluk anlaşmasının ilk olarak 12 aylık olduğunu dile getiren Demir, "Ama başarı gelirse bizim yapmayacağımız şey yok. Bir yıl ile kalmaz bu sponsorluk sonsuza kadar da devam eder. Yeter ki bu azim devam etsin. Burada TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal’a ve yönetim kuruluna geçmişte takıma verdikleri katkılar için ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

“GENÇLİĞE YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ise, "İş adamlarımız spora destek olarak ülkenin geleceğine destek olmaktadırlar. Gençliğe yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır" dedi. Demir İnşaat’ın sektördeki başarısını Büyükçekmece Basketbol ile sporda da göstereceğini dile getiren Akgün, Türk sporunun her alanda başarıya ulaşabilmesi için iş adamlarının desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Akgün, Demir İnşaat’tan önce sponsorları olan TÜYAP’a teşekkürlerini sunarak, onların da desteğiyle bugünlere geldiklerini ifade etti.

Hedeflerinin sportif başarıdan önce "centilmenlik" olduğunun altını çizen Akgün, bu konuda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerinden örnekler verdi. Akgün, şöyle devam etti: "Centilmenlikten sonra Basketbol Süper Ligi havasını tanıyarak orada tutunabilmenin yollarını arayıp Avrupa liglerinden bir yerden başlamak istiyoruz. Herkes kazanmak için oynayacaktır, herkes sahaya galibiyet için çıkar. Biz de zamanla gücümüze güç katacak yeni dostlarımızla, kulübümüzün maddi gücünü yükselterek Türkiye’de ve Avrupa’da örnek bir basketbol kulübü ortaya çıkarmak ve bunu sürekli kılmak konusunda emin adımlarla yürüyebilmenin yollarını arayacağız. Desteklerinden dolayı Hamit Demir’e teşekkür ediyorum."

Konuşmalardan sonra Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Onursal Başkanı Hamit Demir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Düzenlenen imza töreni sonrası ise takım oyuncuları tek tek basına tanıtıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.