Büyükçekmece Belediyesi Engelliler Merkezi Engel Tanımıyor

Büyükçekmece Belediyesi Engelliler Merkezi Engel Tanımıyor

Büyükçekmece Belediyesi Engelliler Eğitim İş ve Spor Merkezi, ilçede yaşayan engelli yurttaşlara eğitim, kültür ve sosyal alanlarda kusursuz bir hizmet imkanı sunuyor.Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr....

Büyükçekmece Belediyesi Engelliler Eğitim İş ve Spor Merkezi, ilçede yaşayan engelli yurttaşlara eğitim, kültür ve sosyal alanlarda kusursuz bir hizmet imkanı sunuyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün büyük önem verdiği projelerin başında yer alan Büyükçekmece Belediyesi Engelliler Eğitim İş ve Spor Merkezi, engelli vatandaşlar ve aileleri açısından da büyük bir açığı kapattı.

Başta Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü, üyeleri olmak üzere tüm engellilerin faydalanabildiği merkez de eğitim hizmetinin yanı sıra her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerde de bulunulabiliyor. Engelliler Eğitim İş ve Spor Merkezi’nin hobi bahçesinde kendi yetiştirdikleri sebze ve meyveleri yine kendileri tüketen engelli vatandaşlar, kendi el emeği göz nuru ile yapmış oldukları el işi çalışmalarını da satarak aile bütçesine katkı sağlıyorlar.

"HER İMKANI SAĞLIYORUZ"

Büyükçekmece Belediyesi Engelliler Eğitim İş ve Spor Merkezi’nin örnek bir merkez olduğunun altını çizen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Büyükçekmece Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırabilmek, toplumun birer parçası olarak yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlamak adına türlü imkanı yaratamaya çalışıyoruz. Bu anlamda Türkiye’de örnek gösterilen Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü’nün kurduk. Buradaki engelli kardeşlerimiz çok kısa bir süre zarfında önemli başarılara imza attılar. Her türlü sosyal etkinliğimizin vazgeçilmezi oldular. Büyükçekmece Belediyesi Engelliler Eğitim İş ve Spor Merkezi sayesinde daha çok engelli kardeşimize ulaşıp, onların da sosyal yaşamın içinde yer almalarına olanak sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.