Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Kırılan Bankları Yeniledi

Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Kırılan Bankları Yeniledi

Aydın’ın Efeler ilçesi Köprülü-Veysipaşa Mahallesi’nde restore edilen tarihi yapıların çevresinde kimliği belirsiz kişilerce kırılan banklar, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından tamir edildi.Ayd...

Aydın’ın Efeler ilçesi Köprülü-Veysipaşa Mahallesi’nde restore edilen tarihi yapıların çevresinde kimliği belirsiz kişilerce kırılan banklar, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından tamir edildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü ortak çalışması ve Aydın Ticaret Odası’nın destekleri ile tarihi ipek yolu üzerinde bulunan ve önemli bir tarihi mirası üzerinde taşıyan Farabi Sokak ve Külliye olarak bilinen bölge aslına uygun restore edilince güzel bir görünüme kavuştu. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen sokaklara halkın ve kültürel alanlara ziyaret edenlerin de daha rahat dinlenmesi için yerleştirilen banklar kullanılmadan tahrip edilmişti. Kırılan bankları haber alan belediye ekiplerince bankların kırılan tahtaları yenilendi. Mahalle sakinlerinin memnuniyetlerini dile getirdiğini söyleyen belediye ekipleri, kamu malına verilen zararların ağır cezai yaptırımları olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.