Büyükşehir Didim’i turizm sezonuna hazırladı

Büyükşehir Didim’i turizm sezonuna hazırladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri gerek çiçek dikimleri gerekse peyzaj çalışmalarıyla Didim’i rengârenk süsledi. Tatil beldesi turizm sezonuna hazır hale getirilir...

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri gerek çiçek dikimleri gerekse peyzaj çalışmalarıyla Didim’i rengârenk süsledi. Tatil beldesi turizm sezonuna hazır hale getirilirken vatandaşlar da yapılan çalışmalardan oldukça memnun kaldı.

Ekipler Didim’i güzelleştirmek için 330 bin çiçek dikerken 13 bin 500 tane de ağaç-fidan dikti. Büyükşehir belediyesi tarafından ilçenin mahallelerinde de yeni 9 oyun grubu kurularak yaklaşan tatilde çocukların keyifli zaman geçirmelerinin önü açıldı. İlçede ayrıca 24 bin kadar çalı grubu da dikilerek özellikle orta refüjlerin daha yeşil olması sağlandı.

Diğer taraftan ilçenin parklarında yıl boyu yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarına da devam ediliyor. Barış 1-2 parkları, Yunuslu Park, Aytuna Parkı başta olma üzere bütün parklar elden geçirilerek vatandaşların kullanımına açıldı.

Vatandaşlar ise, turizm sezonu öncesi yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Aydın büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.