Büyükşehir Kültür Gezilerine Başlıyor

Büyükşehir Kültür Gezilerine Başlıyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu büyük ilgi gören Kültür Gezilerine başlayacaklarını açıkladı.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden büyük müjde. Aydın Belediyesi’nin bu yıl başında başlattığı Kültür Gezileri vatandaşlardan tam not almıştı. Antalya, Çanakkale, Konya gibi tarihi, turistik ve kültürel merkezlere yapılan gezilerden on binlerce Aydınlı ücretsiz yararlanmıştı.

ÇERÇİOĞLU’NDAN BÜYÜK MÜJDE

Seçim yasakları ve ardından seçim süreci nedeniyle ara verilen Kültür Gezilerinin ne zaman başlayacağı merak konusu olmuştu. Çok sayıda vatandaşın isteğine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kayıtsız kalmadı. Çerçioğlu, Aydın 24 Haber'e yaptığı açıklamayla Kültür Gezilerinin haziran ayı içinde başlayacağını açıkladı.

MÜRACAATLAR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE MİNE HANIMA

Başkan Özlem Çerçioğlu, “Kültür Gezilerini Aydınlılar çok sevdi. Doğrusu bu ilgi bizi de çok mutlu etmişti. Bu konuda da başta Mine Hanım olmak üzere tüm Kültür Müdürlüğü ekibimize teşekkür ediyorum. Ancak seçim süreci nedeniyle gezilere ara vermek zorunda kalmıştık. Bu süreçte de vatandaşlarımızdan sürekli gezilerin tekrar başlaması ile ilgili istekler duyduk. Bu istekleri karşılamak için haziran ayında gezileri tekrar başlatacağız. Gezilere katılmak isteyenler Kültür Müdürlüğü’ne Mine hanıma başvurabilirler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum