Büyükşehir Mehmet’in Yanında

Büyükşehir Mehmet’in Yanında

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu Şehzadeler ilçesinde ikamet eden, kas erimesi nedeniyle yüzde 65 engelli olan ve yürümekte zorluk çeken Mehmet...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu Şehzadeler ilçesinde ikamet eden, kas erimesi nedeniyle yüzde 65 engelli olan ve yürümekte zorluk çeken Mehmet Kandemir ve ailesini ziyaret etti. Mehmet Kandemir’in sağlık durumu hakkında baba Hüseyin ve anne Hatice Kandemir’den bilgi alan Ustamehmetoğlu, Mehmet Kandemir için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Kas erimesi rahatsızlığı nedeniyle yüzde 65 engeli bulunan ve yürümekte zorluk çeken 14 yaşındaki Mehmet Kandemir ile birlikte fedakâr baba Hüseyin ve anne Hatice Kandemir’in yaşadıkları sıkıntıya Manisa Büyükşehir Belediyesi duyarsız kalmadı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Şehzadeler ilçesinde ikamet eden Mehmet Kandemir ve ailesini ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Baba Hüseyin ve anne Hatice Kandemir’den, Mehmet’in sağlık durumu hakkında bilgiler alan Ustamehmetoğlu, Mehmet için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarının mesajını verdi. Şehzadeler Endüstri Meslek ve Teknik Lisesinde eğitim gören Mehmet Kandemir’in dersleri hakkında da bilgiler alan Ustamehmetoğlu, Mehmet ile yakından ilgilendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.