Büyükşehir Ve Maski’den Akhisar’a Ziyaret

Büyükşehir Ve Maski’den Akhisar’a Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Akhisar’daki hizmet binasını ziyaret etti. Genel Sekreter Memiş ve Genel Müdür Coşkun, ziyarette ilçedeki ç...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Akhisar’daki hizmet binasını ziyaret etti. Genel Sekreter Memiş ve Genel Müdür Coşkun, ziyarette ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Akhisar’da vatandaşlara hizmet sunduğu binaları, Genel Sekreter Halil Memiş ve Genel Müdür Yaşar Coşkun ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarette Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Funda Solak da yer aldı. Hizmet binasında Memiş ve Coşkun’u Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Doğan Ensivri, MASKİ Sorumlusu Fatih Tuncer ve personel karşıladı. Koordinatör Doğan Ensivri, yeni görevi nedeniyle Yaşar Coşkun’a çiçek takdim etti. Daha sonra Genel Sekreter Memiş ve Genel Müdür Coşkun, ilçede Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

Gıda Bankası da ziyaret edildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli sosyal sorumluluk projelerinden bir tanesi olan Gıda Bankası, Akhisar’da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda, hizmet veren Gıda Bankası’nı da ziyaret eden Genel Sekreter Memiş ve Genel Müdür Coşkun, personelle bir süre sohbet etti.

Çalışmalar kalem kalem incelendi

Akhisar ziyaretine katılan MASKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Funda Solak, hizmet binasında görev yapan MASKİ personelinden bilgi alarak işleyişi kontrol etti. Solak, hizmet binasında yapılan işleri kalem kalem inceledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.