Büyükşehir Yuntdağı’nda Yolları Asfaltlıyor

Büyükşehir Yuntdağı’nda Yolları Asfaltlıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Osmancalı, Seyitli ve Koruköy mahallelerindeki 9 kilometrelik grup yolda asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Osmancalı, Seyitli ve Koruköy mahallelerindeki 9 kilometrelik grup yolda asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü asfalt ve bakım çalışmalarıyla Manisa’nın yollarını konforlu ve güvenli hale getirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Yunusemre ilçesi Osmancalı, Seyitli ve Koruköy grup yolunda 9 kilometrelik asfaltlama çalışması yapılıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Yuntdağı mevki olarak da bilinen mahallelerde yolların kötü durumda olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ise, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Yunusemre ilçesi Osmancalı, Seyitli ve Koruköy mahalleleri grup yolunda asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kötü durumda olan yolda gerçekleştireceğimiz çalışmalar ile buradaki ulaşımı daha konforlu hale getirmiş olacağız. Çalışmalarımız kısa zamanda tamamlanacak.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.