Büyükşehirden 163 milyonluk yol yatırımı

Büyükşehirden 163 milyonluk yol yatırımı

30 Mart 2014 yerel seçimlerinden bugüne kadar ilk günkü inancıyla çalışmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadar geçen sürede yol çalışmaları için yaptığı yatırımların toplamı 163 m...

30 Mart 2014 yerel seçimlerinden bugüne kadar ilk günkü inancıyla çalışmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadar geçen sürede yol çalışmaları için yaptığı yatırımların toplamı 163 milyon lirayı aştı.

Değişen yasayla birlikte mahalle olan köylere de hizmette hız kesmeyen büyükşehir, sorumluluk bölgelerinde yolları yeniliyor. 2014’ten bu yana 1380 kilometre uzunluğunda parke kaplaması, sathi kaplama ve sıcak asfalt kaplaması yapıldı. Yılsonuna kadar bunun 1500 kilometreyi geçmesi planlanıyor.

İl genelindeki çalışmaların artarak devam edeceğini kaydeden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Sorumluluk alanı içerisindeki bütün yollarımızı hemşerilerimizin hak ettiği şekilde kaliteli hale getiriyoruz. 17 ilçemizde vatandaşlarımıza hizmetimiz artarak devam edecek. Biz hizmet için varız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.