Büyükşehir’den Alaşehir’de Asfalt Çalışması

Büyükşehir’den Alaşehir’de Asfalt Çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesi Yeşilyurt ve Kemaliye güzergahında gerçekleştirdiği asfalt çalışmasıyla ulaşımı daha kolay ve güvenli hale getirdi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekr...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesi Yeşilyurt ve Kemaliye güzergahında gerçekleştirdiği asfalt çalışmasıyla ulaşımı daha kolay ve güvenli hale getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Alaşehir’de incelemelerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kemaliye Mahallesi’ni de ziyaret etti. Genel Sekreter Halil Memiş’e, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Türkeli Kuğu, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Ceylan da eşlik etti. Kemaliye’de ilk olarak vatandaşlarla bir araya gelen Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri hakkında bilgi verdi, taleplerini dinledi. Vatandaşlar, Yeşilyurt ve Kemaliye güzergahında gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışması nedeniyle memnuniyetini dile getirdi.

ULAŞIMIN KALİTESİ ARTTI

Halil Memiş daha sonra, Yeşilyurt ve Kemaliye güzergahında gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını inceledi. Yol Şube Müdür Fevzi Demir’den çalışmalar hakkında bilgiler alan Halil Memiş, aynı zamanda Salihli ve Alaşehir ilçesini de birbirine bağlayan yolda ulaşımın kalitesinin arttığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.