Büyükşehir’den Dolandırıcılara Karşı ’Kanmayın’ Uyarısı

Büyükşehir’den Dolandırıcılara Karşı ’Kanmayın’ Uyarısı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, üst düzey yetkililerinin isimlerini kullanarak vatandaşlardan para talep eden dolandırıcılara karşı uyarıda bulundu.Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada,...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, üst düzey yetkililerinin isimlerini kullanarak vatandaşlardan para talep eden dolandırıcılara karşı uyarıda bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve üst düzey bürokratlarının isimleri kullanılarak vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığı, bu tür kişilere itibar edilmemesi vurgulandı. Konu ile ilgili açıklamada şunlara yer verildi: “Salihli ilçemize bağlı Kırveli Mahallesi’nde bir vatandaşımız Kırveli Polis Karakolu’na başvurarak dolandırıldığını beyan etmiştir. Vatandaşımız dolandırıcıların Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden geldiğini, yardım edeceklerini ifade etmiştir. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir şekilde vatandaşlarımızdan para talep etmemekle birlikte, yardımlarımızı da karşılıksız olarak sürdürmekteyiz. Hemşerilerimizden ricamız bu tür dolandırıcılara kanmamaları, gördükleri en küçük bir olumsuzluğu emniyet güçlerine bildirmeleridir. Ne şekilde olursa olsun, bu tür dolandırıcılara ve taleplerine kanmayın”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.