Çağatay Uluçay’da sınıflar yarıştı

Çağatay Uluçay’da sınıflar yarıştı

Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre hayata geçirdiği Sınıflar Yarışıyor Projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında Çağatay Uluçay İlkokulu’nda bulunan 707 öğrenci kıyasıya yarıştı.Yunusemre Beled...

Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre hayata geçirdiği Sınıflar Yarışıyor Projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında Çağatay Uluçay İlkokulu’nda bulunan 707 öğrenci kıyasıya yarıştı.

Yunusemre Belediyesi ve spor kulübü ilçede geleceğin sporcularını yetiştirmek amacıyla sınıflar arası futbol turnuvası düzenledi. Sınıflar Yarışıyor Projesi kapsamında Çağatay Uluçay İlkokulu 1. 2. 3. ve 4. sınıf öğrencileri Yunusemre Belediyespor’un altyapısına girmek için kıyasıya yarıştı. Turnuvada başarılı olan sporcuları kutlayan Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “‘Sınıflar Yarışıyor Projesi kapsamında Çağatay Uluçay İlkokulu öğrencilerimiz kıyasıya yarıştı. Turnuva ile çocuklarımızın hem spor yapmasını hem de eğlenmesini sağlıyoruz. İlçemizde bulunan diğer okullarla turnuvamızı sürdüreceğiz. Turnuva kapsamında 707 öğrencimize ulaştık. Turnuvaya katılan sporcularımıza kupa verdik ve çanta hediye ettik. Hocalarımız Ferdi Öztürk ve Mehmet Akif Kengel beğenilen sporcularımızı Yunusemre Belediyespor’a kazandıracak. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, spora ve altyapıya çok önem veriyor. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.