Çakırbeyli Köy Pazarı’nda Şenlik Havası Yaşanıyor

Çakırbeyli Köy Pazarı’nda Şenlik Havası Yaşanıyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, şenlik havasının yaşandığı Çakırbeyli Köy Pazarı”nı gezdi. Başkan Çeçrioğlu, kendi eliyle saçta börek pişirdi.Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk,...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, şenlik havasının yaşandığı Çakırbeyli Köy Pazarı”nı gezdi. Başkan Çeçrioğlu, kendi eliyle saçta börek pişirdi.

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Çakırbeyli Muhtarı Mehmet Demir ve çok sayıda vatandaş ile birlikte pazarı gezen Başkan Çerçioğlu, Çakırbeyli halkının ilgisi karşısında ilerlemekte bile zorluk çekti.

Çakırbeyli halkı ve pazarcı esnafıyla sohbet eden, yerel ürünlerin buluştuğu köy pazarında alışveriş de yapan Başkan Çerçioğlu, elleriyle saç böreği pişirdi.

Her zaman üreticinin ve esnafın yanında olduklarını belirten Başkan Çerçioğlu, pazar ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Biz her zaman üreticimizin ve çiftçimizin yanındayız. Burada vatandaşlarımız kendi ürettikleri doğal ürünlerin satışını yapıyor. Aydınlı vatandaşlarımıza pazara gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız vatandaşlarımızı memnun etmek. Halk ister Büyükşehir Belediyesi yapar ” diye konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediye Bandosu ve palyaço gösterileri, çocuklara dağıtılan balonlar ile Çakırbeyli köy pazarı’nda şenlik havası eserken, vatandaşlar doğal ürünleri bulabilme fırsatını veren köy pazarını Aydınlılarla buluşturan Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.