Çavdarhisar’da yenilenen kütüphane hizmete girdi

Çavdarhisar’da yenilenen kütüphane hizmete girdi

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde yenilenen halk kütüphanesi düzenlenen törenle hizmete sunuldu.Açılış programına Çavdarhisar Kaymakamı Furkan Berber, Belediye Başkanı Halil Başer, Kütahya İl Kültür v...

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde yenilenen halk kütüphanesi düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Açılış programına Çavdarhisar Kaymakamı Furkan Berber, Belediye Başkanı Halil Başer, Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Barış Başoğlu, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Kaymakam Furkan Berber, programda yaptığı açıklamada, ’’Yenilenen Kütüphanemiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Kütüphanemizin yenilenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İletişim araçları ve internette bilgi kirliliğiyle karşı karşıya kalıyoruz. Ama kitaplarda bu kirlilik ve risk yok denecek kadar az. Bir çoğu da yeni ufuklar açmak açısından gençlerimize ve okuyucularına çok büyük katkılar sunuyor. Ben ümit ediyorum ki bu tip gayretler sonucunda, hem Çavdarhisar’da hem bütün ülkemizde okumaya olan ilgi çoğalır ve artar. Ülkemizde daha fazla kitap okunur." dedi.

Kaynaklar ne kadar çeşitlenirse çeşitlensin hiç birinin kitapların verdiği tadı vermeyeceğini belirten Belediye Başkanı Halil Başer, ’’İlçemize bu güzel kütüphanemizi kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.