Çavdarhisar’da yol ve köprü çalışmaları

Çavdarhisar’da yol ve köprü çalışmaları

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde, köprü ve yol yapım çalışmalarının başladığı bildirildi.Yapılan çalışmalar bilgiler veren AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Yıldız, Çavdarhisar Barajı’nı besley...

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde, köprü ve yol yapım çalışmalarının başladığı bildirildi.

Yapılan çalışmalar bilgiler veren AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Yıldız, Çavdarhisar Barajı’nı besleyen Kocaçay üzerine 15 metre uzunluğunda ve 4 metre genişliğinde yapılacak olan köprünün inşaatına da başlandığını ifade etti.

Yıldız, şöyle konuştu: "Devletimiz ilçemiz ve köylerinde yaşayan vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda ulaşım yapabilmesi için aralıksız yatırımlarına devam ediyor. İlçemiz Doğancılar-Efendiköprüsü köy yolumuzun genişletme ve alt yapı çalışmaları başladı. Kısa sürede 5 kilometrelik yolumuzun genişletme ve alt yapı çalışmaları bitirilip asfalt atma işlemi yapılacak. Ayrıca Çavdarhisar barajını besleyen Kocaçay üzerine Akpınar köyümüze ulaşımı kolaylaştırmak için 15 metre uzunluğunda 4 metre genişliğinde köprü yapım işine de başlandı. İlçemize bu önemli yatırımların kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ (YD - EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.