Celal Kılıçdaroğlu’nun Yaptıkları

Değerli okurlar hani derler ya “bir deli bir kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış” diye…İşte bu günlerde yerel ve ulusal basına medyalık olan Celal Kılıçdaroğlu gazete manşetlerini süsledi. Celal Kılıçdaroğlu toplum tarafından asla tasvip görmeyen ulusalcı ve solcular tarafından nefretle karşılanan bu çirkin hareketi CHP’lileri derinden yaraladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, kendisinin FETÖ’ye karşı olduğu için disipline verildiğini belirterek, CHP'nin üst yönetimine veryansın etti, etmeye de devam ediyor.

FETÖ’ye kol kanat gerip, FETÖ’cüleri danışman yapanların parti genel merkezi tarafından korunduğunu iddia ediyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamayla CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ü eleştiren Celal beyefendi “ FETÖ ile mücadelesine destek olmak için Söke’den Didim’e yürüyüş yapıyorum diye, ülkemizin birliğini dirliğini istiyorum diye, Cumhurbaşkanı’na bu yolda destek oluyorum diye CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl beni disipline sevk ediyor. Ancak FETÖ’cü Erkan Karaaslan’ı kendine danışman yapan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhurbaşkanın talimatına uyarak dolar bozduruyor. Ama aynı Tekin Bingöl’den ses seda çıkmıyor. Kaldı ki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’nın bu kampanyasına tepki koymasına rağmen. Şimdi akıllardaki soru şu; Tekin Bingöl parti üyelerini neye göre disipline sevk ediyor?” diyerek veryansın ediyor.

Sayın Celal kılıçdaroğlu’nun basına verdiği demeç bu.

Sen kimsin? Kime hizmet ediyorsun? Bu hareketini ne için yaptığını bilmeyen kalmamıştır. Senin Didim Belediye başkanından alıp veremediğin nedir? Bunu da kamuoyuna açıklamanız gerekir.

Bilmiyoruz ama bir söylentiye göre Didim Belediye başkanı kardeş Kılıçdaroğlu’nun çevresinde bulunanların çıkarına göre tavır almadığı için belediye başkanına karşı olduğunu gösteriyor deniyor.

Sayın Celal Bey bu hareketinle toplum tarafından çok ama çok büyük nefretle karşılandığınızı bilmenizi istiyorum.

Yaptığın bu hareketin amacının ne olduğunu bizzat kardeşiniz CHP Genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kamuoyuna açıklanıyor. “Bazıları tarafından bunun cebine para konarak bu işleri yatığını sanıyorum” diyor.

Anadolu’muzda çok önemli bir söz var. Biri bir diğerine soruyor “Düşmanın var mı?” diye diğeri de “ Çok şükür düşmanım yok,  peki kardeşinde mi yok”? Ama bazı kardeşler düşmandan da kötü.

Ömrünü din sömürücüleriyle mücadele ederek geçiren bir Genel başkanı neredeyse FETÖ’cü olarak suçluyor.

Üstat yazar Nurullah Aydın bir yazısında şunları söylüyor:

Birileri üst akıl diyor. Peki, kim üst akıl der? Zekâ özürlüler, başkalarının emireri olanlar, kuklalar, figüranlar, paranoid şizofrenler, mitomanlar üst akıl derler böylece kendilerinin de alt akıl olduklarını kabul etmiş olurlar.

Güç odakları kuklaları yetiştirir, denetimli kontrollü perde gerisinde yönetirler. Halkın gözünde parlatırlar.

Sayın Celal Bey bu hareketi ile halkın gözünde parladı mı yoksa halk tarafından kınandı mı buna kendisi karar vermeli.

Sayın Celal Bey bazılarının komplosuna mı geldi acaba? Bu durum ilerde daha net bir şekilde anlaşılacaktır.

Ama her ne olursa olsun bu olumsuz durumdan ne Sayın CHP genel başkanı nede CHP liler hiç etkilenmeyecektir.

Ne diyelim Allah akıl fikir versin.

AYDIN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Sayın okurlar Hasanefendi Mahallesin’de ikamet ediyorum sabah balkona çıktığımda Aydın’ımızın üzerine hava kirliliği bir karabasan gibi çöküyor. Kentimizin çevresi son yıllarda jeotermal enerji üreticileri gazları havaya vermeleri nedeniyle çok büyük kirlilik meydana geliyor.

Bazı duyarlı yazarlar ve STK bu konuda uzunca bir mücadele veriyorlar.

Onları saygı ile selamlıyorum.

Burada yazmak istediğim konu Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü.

Neden derseniz sabahleyin Milli Eğitim Müdürlüğünün bacasından çıkan dumanlar neredeyse Hasanefendi mahallesinin üzerine kara bulut gibi çöküyor.

Tabi Milli Eğitim müdürümüz bina ısındıktan sonra geldiğinden bu durumu görmüyor. Görse ne olacak dersiniz kendisi rahat sıcak oturuyor ya dışarıda hava kirliliğine sebep oluyormuş umurunda mı acaba?

Sahi değerli okurlar herhalde Aydın’da bir Çevre İl Müdürlüğü var. Bunların hiçbir denetim yaptıklarını gören var mı? Ben hiç görmedim.

Bu hava kirliliği ilgilenecek kurum bu çevre müdürlüğü ama maalesef bunlar bu görevlerini yapmıyorlar.

Eğer yapıyoruz diyorlarsa ne yaptıklarını yazarlarsa buradan yayınlayalım.

Hava kirliliğini çeken bizler gibi zavallı halk oluyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum