Cem Yılmaz sahne gösterilerine yeniden başlıyor

Cem Yılmaz sahne gösterilerine yeniden başlıyor

55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde, Cem Yılmaz fırtınası esti. Festivalin kapanış töreninde ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ alacak olan Cem Yılmaz, sahneyi özlediğini fark ettiğini dile getirirken,...

55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde, Cem Yılmaz fırtınası esti. Festivalin kapanış töreninde ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ alacak olan Cem Yılmaz, sahneyi özlediğini fark ettiğini dile getirirken, seyirciden gelen bir soru üzerine tek kişilik gösterilerinin Mart ayından itibaren başlayacağını müjdeledi.

Yılmaz, ‘Av Mevsimi’ filminin gösteriminin ardından 1998’de başladığı sinema yolculuğunun kapısını açan ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ filminin yönetmeni Ömer Vargı’yla birlikte seyircilerin sorularını yanıtladı. Yılmaz, hikayesini yazdığı ve başrolünde oynadığı ilk filmi ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ın 20 yıl sonra hala konuşulmasından ve sevilmesinden çok memnun olduğunu ifade etti. Yılmaz, Mazhar Alanson ve Ömer Vargı’yla birlikte ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ın devam filmini çekmeyi hep düşündüğünü, hatta böyle bir beklenti de olduğunu hissettiğini söylediği konuşmasında, "Eğer bir gün bu devam filmi çekilirse belki de Antalya’da çekeriz" dedi.

Her Şey Çok Güzel Olacak’ı Ömer Vargı’yla birlikte bir komedi filmi olarak tasarlamadıklarını belirten Cem Yılmaz, Ocak’ta gösterime girecek ‘Karakomik Filmler’ için de heyecanlı olduğunu söyledi. Yılmaz, ilk kez farklı bir deneme yaptığını, birer saatlik iki filmin tek seansta gösterileceğini açıkladı.

Cem Yılmaz, Her Şey Çok Güzel Olacak’ta birlikte kamera karşısına geçtiği Mazhar Alanson’la ilgili bir anısını da paylaştı. Yılmaz, "Mazhar ağabeyle çalışmak zordur. Huylu biridir. Huysuz diyemem, huyludur. Filmin ilk çekimlerini izlemek için stüdyoya girdik. Mazhar ağabeyi yaptığımız ilk çekimleri izledikten sonra ’Yahu ben bütün film boyunca aynı beyaz gömleği mi diyeceğim?’ diye sordu. Huylu işte" dedi.

Bu anıya filmin yönetmeni Ömer Vargı "Bana da gömleğimin sırtı ütüsüz, kırışık çıkmış diye sitem etmişti" diyerek katıldı.

"Her Şey Çok Güzel Olacak’ı teknede yazdık"

Usta yönetmen Ömer Vargı ise Cem Yılmaz’la aynı sahneyi paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Cem Yılmaz’ı ilk kez Leman Kültür’de izlediğini söyleyen Ömer Vargı "Gösterinin ardından Cem’in yanına gittim. ‘Seninle inşallah film yapacağız’ dedim. ‘Tamam’ dedi. Her Şey Çok Güzel Olacak’ın senaryosunu 1 ay boyunca kaldığımız teknede yazdık" diye konuştu.

"2019 Mart ayından itibaren sahne gösterilerine yeniden başlayacağım"

Salondaki seyircinin sevgisi ile karşılaşan Cem Yılmaz, sahneyi özlediğini fark ettiğini dile getirirken, seyirciden gelen bir soru üzerine tek kişilik gösterilerinin Mart ayından itibaren başlayacağını müjdeledi. Cem Yılmaz, gösterinin adını da ilk kez Antalyalı sinemaseverlerle paylaşarak, ‘CMYLMZ Diamond Elit, Platinum Plus. Bu ismi ben değil seyirci hak ediyor. Bunu ilk birine söylediğimde ‘Gösterinin adı bilet fiyatlarına yansıyacak mı?’ diye sordu. Merak etmeyin, bilet fiyatları aynı olacak" ifadelerini kaydetti.

Moderatörlüğünü Yekta Kopan’ın yaptığı söyleşinin yapılacağı AKM Aspendos salonunun önünde saatler öncesinden uzun kuyruklar oluştu. Salon dışında kalanlar için AKM içerisinde ekranlar kuruldu. Antalyalı sinemaseverlerin büyük bir ilgiyle izlediği söyleşi sık sık kahkahalarla kesildi, salonda çok eğlenceli ve unutulmaz anlar yaşandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.