Cep telefonu numarası olmadan telegramı nasıl kullanabilirsiniz?

Cep telefonu numarası olmadan telegramı nasıl kullanabilirsiniz?

Telegram, ücretsiz olarak erişebileceğiniz bir anlık mesajlaşma hizmetidir. 2013 yılında piyasaya sürülen popülerliğinin arkasındaki sebeplerden biri de uçtan uca şifrelemesidir.

Ancak, özel numaranızın çevrimiçi dünyada kullanımını en aza indirmek istiyorsanız, muhtemelen kullanmak konusunda tereddütlüsünüz. Rağmen Telegram, kayıt için bir numara gerektirir, çevresinde yollar vardır. Bu gönderide onlar hakkında daha fazla bilgi edinin.

Telegram, kayıtlar için neden bir telefon numarası istiyor?

Esas olarak iletişimle ilgilenen çoğu site ve uygulama gibi, günümüzde bir telefon numarası gereklidir. Telegram, özellikle aşağıdaki nedenlerle birinize soracaktır:

  1. Spam hesapları, iletişim uygulamaları için sürekli bir tehlikedir

Açık olmak gerekirse, hiçbir uygulama mükemmel değildir. Birkaç spam hesabı yine de sisteme girecektir. Ve Telegram'ın yerleşik güvenlik özelliklerinin yanı sıraRaporişlev, platformdan elenirler.

Ancak numaralarının fazla müdahale edilmeden yönetilebilir olmasının nedeni telefon numaralarının istenmesidir. Bu, Telegram'ın kimliğinizi doğrulamasını sağlar. Aynı numarayı kullanarak başka birinin Telegram kimliğinizi oluşturmasını da engeller.

  1. Esasen kendi başına bir sanal telefon

Ve bir telefonla, sanal bir numaraya ihtiyacınız var. Yerel aramalar yapmak için bir sim karta nasıl ihtiyaç duyacağınız gibi düşünün. Aynı mantık bu yazılım için de geçerli.

Telegram, arama yapmanızı, kısa mesaj göndermenizi, görüntülü arama yapmanızı ve daha fazlasını yapmanızı sağlar! Uygulamalarını kullanarak, size daha güçlü işlevler sunarak normal telefonunuzun mevcut kullanımlarını nasıl genişlettiklerini görebilirsiniz.

  1. Size sağladığı kolaylık için küçük bir soru

Telegram, bir uygulamadan daha fazlasıdır. Web tarayıcısını veya dizüstü bilgisayarınıza kurulu yazılımı kullanarak da metin yazabileceğinizi biliyor muydunuz? Bu sayede, telefonunuz yanınızda olmasa bile Telegram kişilerinizle iletişim kurabileceksiniz.

Ayrıca, kullanımı ücretsizdir. İnternet bağlantınız olduğu ve Telegram'a giriş yaptığınız sürece, istediğiniz kişiye mesaj yazabilirsiniz.

Telefon numarası olmadan nasıl Telegram hesabı alabilirsin?

Telefon numaranızı kullanmadan Telegram'a girmenin üç ana yolu vardır. Burada, neden telekom sağlayıcılarından geçici bir numara aldığınızı da açıklayacağız. Telnum bunu yaparken en iyi seçeneğiniz:

  1. Sabit hat numaranızı kullanın

Bu teknik olarak hala bir telefon numarası olmasına rağmen, telefon numarası terimi artık çoğunlukla sadece cep telefonu numaralarını ifade etmek için kullanılmaktadır. Ayrıca, uygulamalara bağlamayı düşündüklerinde kimin aklına sabit hatlar gelir ki?

Bunları kullanmak bazı zorluklar doğurur:

  • Sabit hat numaraları, cep telefonu numaranızdan bile daha değerlidir.Cep telefonu numaranızı değiştirmek veya sessize almak nispeten daha kolaydır, böylece aramalar ve kısa mesajlar sizi rahatsız etmez. Bu nedenle sabit hat numaranız daha da korunmalıdır.
  • Artık kimse sabit hat kullanmıyor.Genç nesillerin bir parçasıysanız, muhtemelen evinizde veya dairenizde sabit hat yoktur. Sadece Telegram için bir tane almak mantıklı değil.
  • Sabit hat aboneliğinizin sona ermesini bekliyor olabilirsiniz.Bu, olaydan sonra telefonunuzu değiştirirseniz, hesabınıza tekrar erişemeyeceğiniz anlamına gelir.
  1. Ücretsiz bir numara uygulaması kullanın

İnsanların kullandığı başka bir yaklaşım, ücretsiz bir numara uygulamasına kaydolmaktır. Aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok seçenek var, bu nedenle bu seçeneği tercih ederseniz, kaydınızı tamamlamanız kolay olacaktır.

Ancak ücretsiz olan herhangi bir ürün veya hizmette, ürün sizsiniz demektir. Ayrıca, parasını ödemediğiniz için sizi güvende tutma sorumlulukları da yoktur. En önemlisi, telefonunuzu değiştirirseniz aynı numaraya erişebileceğinizden ne kadar eminsiniz?

Bu sorunlar nedeniyle, hesabınızı doğrulamak için ideal bir seçenek olmaktan çıkıyorlar.

  1. Tek kullanımlık SMS numaraları

Tek kullanımlık numaralar, beraberinde gelen telefonu satın almak zorunda olmamanız dışında, kullan-at numaralar gibidir. Çok ucuz, ancak bir kez kullandığınızda numaranın geçerliliği sona eriyor.

Sağlayıcıların bunu gerçekleştirmesini sağlayan çeşitli yöntemler olabilir. Ancak Telnum için doğrulama kodu web platformuna gönderilecekti. Başka bir şey yapmanıza veya indirmenize gerek yok.

Cihazınızı kaybederseniz, küçük bir ücret karşılığında aynı numarayı yeniden doğrulama için yeniden etkinleştirebilirsiniz. Bir dolar kadar düşük bir numara alabilirsiniz.

Telegram'a ve sunduğu her şeye erişmek istiyorsanız kesinlikle geçici bir VoIP numarası en iyi seçeneğinizdir. Güvenli, ucuz ve kullanışlıdır. Hesabınız için zaten normal numaranızı kullandıysanız, geç kalmış sayılmazsınız! Sadece ayarlara gidin ve seçin Numara değiştirmek. Bugünden itibaren artırılmış gizlilik ve güvenliğin keyfini çıkarın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.