Çerçioğlu, ABB Meclis Üyeleri ile İftarda Buluştu

Çerçioğlu, ABB Meclis Üyeleri ile İftarda Buluştu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ABB Meclis Üyeleri’ne “Havuz Cafe”de iftar verdi.

AYDIN 24 HABER

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri’ne Ramazan Ayı İftarı’nı verdi. ABB Meclis Üyeleri’nin yoğun katılım gösterdiği İftar Aydın’ın yeni cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerleyen ve işletmeciliğini belediyenin yaptığı Atatürk Kent Meydanı’nda bulunan Havuz Cafe’de gerçekleştirildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun evsahipliğinde gerçekleşen iftara, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Cemalettin Küçükerol, ile çok sayıda CHP, AK Parti ve MHP'li meclis üyesi katıldı.

Aydın’a hizmet noktasında seferber olduklarını vurgulayan Başkan Çerçioğlu, “Allah bizlere Aydınımıza en güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin” dedi.

AYDIN'A HİZMET İÇİN SEFERBER OLDUK

İftar yemeği ile ilgili Aydın 24 Haber’e açıklamada bulunan Başkan Özlem Çerçioğlu, “Her şeyden önce bu mübarek Ramazan akşamında bizleri kırmayarak katılım gösteren meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte Aydın’a hizmet için seferber olduk. Ramazan ayları birlik ve beraberliğin pekiştiği, dostluğun paylaşıldığı güzel günlerdir. Bizler Aydın’a hizmet etmek için yola çıktık. Memleketimize hizmet için seferber olduk. Önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde inşallah güzel kararlara imza atacağız” dedi.

Sohbetin eksik olmadığı iftar yemeğinde, meclis üyeleri kendilerini ağırladıkları için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

cercioglu,-abb-meclis-uyeleri-ile-iftarda-bulustu.JPG

cercioglu,-abb-meclis-uyeleri-ile-iftarda-bulustu-001.JPG

cercioglu,-abb-meclis-uyeleri-ile-iftarda-bulustu-002.JPG

cercioglu,-abb-meclis-uyeleri-ile-iftarda-bulustu-003.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.