Çerçioğlu-Aksoy Tartışması Sosyal Medyaya Düştü!

Çerçioğlu-Aksoy Tartışması Sosyal Medyaya Düştü!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy arasında yaşanan gerginlik sosyal medyada da tartışılıyor.

Aydın İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu'nun Sarıçay barajını soran Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy'a söylediği "Sayın Kaymakamım, Kuşadası'nda Büyükşehir Belediyesi'nin her çalışmasına takoz oluyorsunuz" sözleriyle başlayan tartışmanın ardından Kaymakam Aksoy’un Büyükşehir Belediyesinin Kuşadası’nda yaptırdığı Atatürk 1, Atatürk 2 kavşakları için söylediği “ucube” tartışması sosyal medyaya düştü.

Kaymakam Aksoy’a sahip çıkan sosyal medya kullanıcısı Antifiravunist, “Sayın Kaymakamım siz Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni belki tanımıyorsunuz ama ben size kısaca tanıtayım” diyerek 23 maddelik paylaşımda bulundu.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

cercioglu-aksoy-tartismasi-sosyal-medyaya-dustu!.jpgcercioglu-aksoy-tartismasi-sosyal-medyaya-dustu!-001.jpgcercioglu-aksoy-tartismasi-sosyal-medyaya-dustu!-002.jpgcercioglu-aksoy-tartismasi-sosyal-medyaya-dustu!-003.jpg

cercioglu-aksoy-tartismasi-sosyal-medyaya-dustu!-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.