“Çerçioğlu Alana İyi Niyetle Gelmedi”

“Çerçioğlu Alana İyi Niyetle Gelmedi”

Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda 13 gündür süren demokrasi nöbetine önceki gece Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kürsüsüyle gelmesiyle birlikte arbede yaşanmasına AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'den sert tepki geldi.

Özlem Çerçioğlu'nun medeni şekilde alana girmek yerine kürsüyle gelerek insanları provoke ettiğini söyleyen Özmen, "Ben kendisinin konuşma yapabileceğini partili arkadaşlarımıza ilettim. Ayrıca kendisine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın yanında yer ayırmıştık. Sunucumuz anons da yapmıştı. Çerçioğlu, alana medeni şekilde girmek yerine personelinin getirdiği kürsü ile podyumu işgal etmek istedi. Yaşanan arbedeye Çerçiğoğlu sebep oldu. Niyetinin iyi olmadığını düşünüyorum. 12 gündür en ufak bir olay yaşanmamışken Çerçioğlu ilk kez çıktığı meydanda insanları kışkırtmıştır" açıklamasını yaptı.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş da, olayı başlatan tarafın Çerçioğlu ve ekibi olduğunu söyledi.

"Kapımız tekmelendi"

Çerçioğlu'nun konuşma metnini yırttığı için insanları kışkırttığı iddiasını reddeden Sarıbaş, "Siyasi şov uğruna kapımız tekmelendi. Alanı basıp milletin platformunu gasp etmeye çalıştıkları için o hengame yaşandı. Olaylar sırasında yumruk yedim, tekmelendim, yerde sürüklendim, dayak yedim. Sahnenin ön tarafında bulunan biri yüzüme kağıt salladı. Ben o kağıdın Çerçioğlu'nun konuşma metni olduğunu bilmiyordum. Çerçioğlu'nun elinden metni alıp yırtmış değilim" diye konuştu.

YAZARIMIZ CEVDET ŞAHİNOĞLU'NUN OLAYLA İLGİLİ YORUMU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum