Çerçioğlu, Büyükşehir Hıdırbeyli Yerel Hizmet Merkezini Açtı

Çerçioğlu, Büyükşehir Hıdırbeyli Yerel Hizmet Merkezini Açtı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Hıdırbeyli Yerel Hizmetler Merkezi, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından hizmete açıldı.Aydın Büyükşehir Belediyesi Hıdırbeyli Yerel Hizmetler Merkezi, Bü...

Aydın Büyükşehir Belediyesi Hıdırbeyli Yerel Hizmetler Merkezi, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından hizmete açıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Hıdırbeyli Yerel Hizmetler Merkezi, Büyükşehir Yasasıyla kapatılan Hıdırbeyli belde belediyesi hizmet binasında faaliyetlerine başladı. Merkez açılışa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili M. Lütfi Baydar, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Özlem Çerçioğlu, "İşlerine ara vererek açılışa katılım gösteren herkesi canı gönülden selamlıyorum. Beni böyle kalabalık karşıladığınız için beni çok mutlu ettiniz, sizin için değil 18 saat, 24 saat çalışmalı. Şimdi Germenciğe hizmetlerden konuşacak olursam 5 bin metre kanalizasyon hattı, 2 bin metre yağmursuyu hattı, 8 bin metre içme suyu hattı yapıldı. Burada kanalizasyon çalışmaları devamı da geliyor, bu size sözümdür, ihale çalışmalarını da başlatmış olmamız bunun kanıtıdır.Bildiğiniz üzere Aydın 1,5 yıl önce Büyükşehir oldu. O zamanlarda il Özel İdaresinin mülkleri vardı. Germencikte 794 adet taşınmaz gayrı menkul vardı. Bunların ne zorluklarla elde edildiğini, bu mülkler için Aydınlı atalarımızın nasıl çalıştığını hepimiz biliyoruz. Bunun dışında vatandaşın vergileriyle alınan yerler vardı. İşte bu 794 adet taşınmaz mallardan 16 tane mezarlık olan 21 adet taşınmaz mal Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne verilmiştir. Şimdi Aydın Valisine soruyorum’ neden Aydın’ın değerli yerleri Ankara’ya verildi? Bizim bu şekilde çalışmamızı hazmedemeyenler var, onlar benim bu şevkimi ne yaparsanız yapın istediğiniz kadar arkadan dolaşın, sahada bükemediğiniz bileği başka yollarla mümkün değil bükemezsiniz. Son olarak Germencik Yerel Hizmet binasının açılışını yapmak üzere sizlerle bir arada olmaktan gurur duydum, hizmet binamız vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Başkan Çerçioğlu ve Lütfi Baydar açılış sonrasında vatandaşlara etli pilav dağıtımı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.