Çerçioğlu, Karacasulu Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Çerçioğlu, Karacasulu Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Karacasu’da paylaşmanın,kardeşliğin ve yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı iftar yemeği yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla Pazar yerinde gerçekleştirildi. Kuran-ı Kerim okunmasının ardından ifta...

Karacasu’da paylaşmanın,kardeşliğin ve yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı iftar yemeği yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla Pazar yerinde gerçekleştirildi. Kuran-ı Kerim okunmasının ardından iftar duası yapılarak oruçlar açıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yanı sıra Karacasu Kaymakamı Yavuz Gül, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, kurum amirleri ve yaklaşık 10 bin vatandaşımızın katıldığı iftar yemeğinden tüm halkımız gösterilen ilgiden ve verilen hizmetten memnun kaldı. Halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu iftar öncesi vatandaşlarla yakinen ilgilenip,iftar sofrasına oturdu. İftar sonrasında Karacasu’ya özgü doğa harikası Kahvedersi Yaylası’na çıkıp çay molası veren Özlem Çerçioğlu Karacasu için 5 projenin müjdesini de verdi. Projelerimizden olan Garaj ve Kültür Merkezi’nin projesinin çizilip ihale aşamasında olduğunu, Spor Kompleksinin birkaç ay içinde projesinin hazırlanacağını,ayrıca mantar üretimine geçmek için Karacasu’da bir kooperatifin kurulup hizmete açılacağının ve Kahvederesi Yaylası yolunun kalan kısmının da yapımına başlanacağının sözlerini verdi.Karacasulu vatandaşları aynı sofrada buluşturmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı” Öncelikle ülkemizde yaşanan terör olaylarında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.Terörün her türlüsünü şiddetle kınıyorum.Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz iftar yemeğimizin bu yıl 4.sünü düzenledik.Gördüğümüz üzere her yıl iftar yemeğimize katılım daha da artıyor.İçerisinde bulunduğumuz Ramazan Ayı ve iftar sofraları bizlerin bir araya gelmesine,kaynaşmasına vesile oluyor ve dostluklarımız pekişiyor.İftar yemeğimize katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na,Karacasu protokolüne,mahalle muhtarlarımıza, bizi yalnız bırakmayan değerli Karacasulu hemşerilerime ve emeği geçen tüm personelime çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.