Çerçioğlu Meydan Okudu; “Çıksın Bir Babayiğit..”

Çerçioğlu Meydan Okudu; “Çıksın Bir Babayiğit..”

Özel İdare mallarının dağıtımında “adalet” talebinde bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Denizli’ye yüzde 95’i verildi ama Aydın’da yüzde 1,5 verildi, neden? Bunu çıksın bir babayiğit açıklasın” dedi.

AYDIN 24 HABER

CHP Aydın İl Örgütü’nün Efeler ilçesinde düzenlediği katılım töreninde konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “adalet” talebinde bulundu. Özel İdare mallarının Aydınlıların vergileriyle edinildiğini öne süren Başkan Çerçioğlu, Aydın’ın mallarının Aydın’da kalmasının önemine işaret etti.

İLGİNÇ OLAYLAR YAŞANIYOR

Aydın halkına ait olan ata mirası mallara CHP örgütlerinin sahip çıktığını ifade eden Başkan Çerçioğlu, her platformda bu konuyu gündeme getirmeyi bir borç bildiğini belirterek, “Bu mallar bizim mallarımız. Bu gün bu malların bir çoğu atıl vaziyete duruyor, dökülüyor, içleri tinerci yuvası oldu. Bizim vergilerimizle elde edilen bu malların en değerlileri şu anda elimizden uçup gitti. Biz her platformda bunu bıkmadan usanmadan açıklamaya devam edeceğiz. Bu konuyla da ilgili çok ilginç olaylar yaşanıyor. O ilginç olayları haftaya açıklayacağım” dedi.

TAYİN OLUP GİDECEKLER

Aydınlılar adına bu mücadeleye devam edeceklerini kaydeden Başkan Çerçioğlu sözlerine şöyle devam etti: “Zannediyorlar ki zaman geçince unutulur, söylemezler. Hayır, söylemeye devam edeceğiz. Biz Aydınlıyız. Biz dün de buradaydık, bu günde buradayız, yarında.. Bu malları Ankara’ya verenler buradan tayin olup gidecekler. Ama biz unutmayacağız bu yaptığınızı. Her zaman arkanızdan anacağız, anmaya da devam edeceğiz. Biz demokratik yoldan bunu anlatacağız, mahkemede savunacağız, sonuna kadar, gittiği yere kadar gideceğiz.

ÇIKSIN BİR BABAYİĞİT 

Kuşadası, Didim’deki malları çok merak ediyoruz ne olacak? Çürümeye mi terk edeceksiniz, yoksa Özelleştirme İdaresi’ne mi verilecek, yoksa turşunu mu kuracaksınız ne yapacaksınız? Çıksın bir Allah’ın kulu açıklasın. Denizli’ye yüzde 95’i verildi ama Aydın’da yüzde 1,5 verildi, neden? Bunu çıksın bir babayiğit açıklasın. Yanımızdaki Denizli’ye yüzde 95 verilirken Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne neden yüzde 1,5 veriliyor? Çünkü adalet duyguları yok. Çünkü vicdan duyguları yok. Aydın’ın mallarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Unutmayacağız, unutturmayacağız.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum