Çerçioğlu, Nazilli’de Fide Dağıttı

Çerçioğlu, Nazilli’de Fide Dağıttı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 2014 yılında başlattığı “Yerel Tohum Gelecektir” projesi kapsamında Nazilli’de fide dağıttı.Nazilli’de alkışlarla tören alanına gelen Aydın Büyükşehi...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 2014 yılında başlattığı “Yerel Tohum Gelecektir” projesi kapsamında Nazilli’de fide dağıttı.

Nazilli’de alkışlarla tören alanına gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşları selamladı. Başkan Çerçioğlu’na, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin CHP’li üyesi Necmettin Ünüvar, Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü’de eşlik etti.

Başkan Çerçioğlu yaptığı konuşmada proje hakkında bilgi verdi. Projeye destek olanlara teşekkür etti. Çerçioğlu, “Biz bu tohumları köy köy arkadaşlarımızla dolaşarak, sandıklardan çıkarttık. 200-300 yıllık tohumlardan bahsediyorum. Bunları sadece bir fide olarak düşünmeyin. Gelecek nesillere aktaralım. Önceden soframıza koyduğumuz domatezler mis gibi kokardı. İşte bunlar onların fideleri. Lütfen bunları saklayın ve gelecek nesillerimize aktaralım. Bahçemiz olmasa bile evimizde, balkonlarımızda yetiştirelim. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“11 ARKADAŞIMIZ BERAAT ETTİ”

Aydın’ın merkezindeki Kent Meydanı ile ilgili olarak devam eden davada 11 kişinin beraat ettiğini söyleyen Başkan Çerçioğlu, “Kent Meydanı ile ilgili olarak 2014 Yerel Seçimlerinde 2013’ün son ayında bir açılış gerçekleştirmiştik. Altında iki katlı 600 araçlık otopark, üzeri ise Kent Meydanı ve kafelerle birlikte. O sıra maalesef şikayet edildik. Bugün o davadan dolayı yargılanan 11 arkadaş beraat etti. Bizim Aydın ve ilçelerine yaptığımız tüm icraatlar hem rakiplerimiz hem de üstüne vazife olmayan kişiler tarafından şikayet ediliyor. Ön incelemeci ve müfettiş gönderiyorlar. Bu şekilde Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini engelleyemezsiniz. Siz Aydın halkının hizmetlerini engelliyorsunuz. İftira, yalan dolan ile namuslu insanlara leke çalmayın. Bizler inançlı insanlarız. Kent Meydanı ile ilgili kararı Türk Yargısı kararı verdi ve 11 arkadaşımız beraat etti. Tazminat davaları açacağız. Avukatlara gerekli talimatı verdim. Biz asla kul hakkı yemeyiz ve yedirtmeyiz. Eğer ki yanlış yapan da olursa bu zamana kadar olduğu gibi gereğini ben yaparım” dedi.

“BOŞ İŞLERLE OYALAMAYIN, İCRAAT KONUŞALIM”

AK Partili Aydınlı vekillerin işlerinin sadece büyükşehirin yaptığı icraatları eleştirmek olduğunu söyleyen Çerçioğlu, “Bunların işi sadece yaptığımız icraatları eleştirmek. Yapılan işi eleştirirsen halkımız bunu sevmez. Sen daha iyisini yap. Sen ne yapacaksın onu anlat. Hiçbir şey yaptıkları yok. İşleri güçleri Aydın Büyükşehir Belediyesi olmuş. Beni bu işlerle oyalamayın. Bakın biz bugün Aydın’ın merkezinde 20 dönümlük arazinin üzerine kapalı ve açık yüzme havuzu yapıyoruz. Fizik tedavi merkezi yapıyoruz. Yeni spor alanları yapıyoruz. Gençlerimiz kahve köşelerinden kurtulsun, spor yapsın istiyoruz. Gelin icraatları konuşalım. Büyün siyasi partiler Büyükşehir Belediyesini konuşuyor. Acaba nasıl yıkarız diye. Konuşular tabi çünkü bizim bir siyasi iddiamız var. İddiası olan insanlar konuşulur ve haber olur. Bir 5 ay öncesine geri dönelim. Milletvekilleri yaptıkları icraatlarımı anlatıyor. Yoksa Özlem Çerçioğlu ve Büyükşehir’i mi konuşuyor. Aydın halkı artık bıktı bunlardan. Benim yanımda Cumhuriyet Partisi var. Benim yanımda ilçe teşkilatlarım var. Benim yanımda milletvekillerim var. Biz güçlüyüz. Bizim kültümüzde pusu kültürü yoktur. Geçin bu işleri. Biz mertçe çıkarız söyleriz söyleyeceğimizi. Ön incelemeci ve müfettiş göndererek bir yere varamazsınız. Bizi Aydınlılar tanır. Bizim kursağımızdan haram lokma geçmez. Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin” şeklinde konuştu

“BİZ ADİLİZ, EŞİT MESAFEDEYİZ”

AK Parti Aydın milletvekili Mustafa Savaş’ın yeğeninin büyükşehirde işe başlamasıyla da ilgili olarak konuşan Çerçioğlu, “İnsanların farklı siyasi görüşleri olabilir. Büyükşehir belediyesi, Aydın halkına aittir. Bizde 5 bin kişi çalışıyor. Eğer yerimiz uygunsa büyükşehirin kapıları herkese açıktır. Çünkü biz adiliz. Biz herkese eşit mesafedeyiz”

“İSTASYON MEYDANI’NA ALT GEÇİT MÜJDESİ”

Nazilli’nin en büyük trafik sorununun yaşandığı İstasyon Meydanı’na alt geçit yapacaklarını ifade eden Çerçioğlu, “Bugün de gördük ki özellikle Perşembe günleri İstasyon Meydanı’nda trafik çok yoğun oluyor. Yaptığımız anketlerde de vatandaşımızın bu yönde bir talebi var. Projemizi anıtlar kuruluna sunduk. Buradan olumlu sonuç geldiği an hemen projemize başlayacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.