Çerçioğlu ‘otogar diye eşek hanı yapmış’

Çerçioğlu ‘otogar diye eşek hanı yapmış’

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Karacasu ilçesinde yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne düz şekilde giremeyen otobüsler, ana yolda geri geri giderek otogara girip yolcularını indirip bindirebilmesi alay konusu oldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi 1 milyon lira harcayıp Karacasu’da Şehirlerarası Otobüs Terminali yaptırdı. Ancak otobüslerin terminale girebilmesi için manevra alanının bırakılmaması sebebiyle otobüs giremiyor. Tavas yönünden gelip Karacasu’dan yolcu alarak İzmir istikametine gidecek araçlar yolcularını alabilmek için ana yoldan geri geri giderek perona yanaşabiliyor. İçeride dönüş alanı bulamadığı için trafiği aksatarak terminale giren otobüs firmaları duruma tepkili olsa da, yapacak bir şeyin olmadığını belirtiyor. 1 milyon liraya mal olduğu kaydedilen terminale otobüslerin girememesi vatandaşların tepkisine neden olurken, Antifiravunist isimli sosyal medya kullanıcısı, “Karacasu otogarına otobüs girmiyormuş ama at ve eşekle giriliyormuş. Otogar diye eşek hanı yapılmış” diyerek alaya aldı.

Antifiravunist isimli twitter kullanıcısı otobüsün ancak geri geri girebildiği, fıkra gibi terminal hakkında şu görüşlere yer verdi:

“Size günün fıkrasını anlatayım mı? Özlem Çerçioğlu’nun Karacasu ilçesine 1 milyon lira harcayıp yaptırdığı otobüs terminaline otobüs giremiyormuş. Açılışta kendi reklamını yapmak için 200 bin lira harcadı. Terminal binası için de 1 milyon lira. Gerçi Fen İşleri Daire Başkanı olarak atadığı … 1 milyonun en az 500 binini ... Koca … çok hızlı … çıktı. Erkan Karaarslan ekibine iyi monte oldu. Kusursuz. Evet, Karacasu otogarına otobüs girmiyormuş ama at ve eşekle giriliyormuş. Şimdilik onlarla idare etsin Karacasulu hemşerilerimiz. Özlem Çerçioğlu’nun fen işleri daire başkanı diye atadığı … çobanı otogar diye yapa yapa eşek hanı yapmış. Memlekete hayırlı olsun.”

antifiravunist-2-002.jpg

anti-firavunist-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.