Çerçioğlu tutmadığı vaadi yeniden verdi

Çerçioğlu tutmadığı vaadi yeniden verdi

2014 yerel seçimler öncesi 21 battı çıktı sözü verip 10 yıllık görev süresince sadece 2 alt geçit gerçekleştiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 31 Mart seçimleri öncesi de eski ve yeni dörtyol kavşağını doğu batı istikametinde transit geçişler ile yeraltına alma sözü verdi.

Aydın’ın kanayan yaralarından olan trafik çilesi, vatandaşları adeta canından bezdirdi. Özellikle sabah ve akşam durma noktasına gelen trafik, günün her saatinde yoğun olurken, kangrene dönen trafik yoğunluğu sorununa çözüm bulunamadı.

2014 yerel seçimleri öncesi vatandaşlara birçok vaatte bulunan ancak vaatlerinin büyük bir kısmını yerine getiremeyen CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, en büyük hayal kırıklığını ise trafik yoğunluğu noktasında yaşattı. 10 yılda Buharkent'ten Söke'ye karayolu üzerine 21 battı çıktı sözünü yerine getiremeyen Çerçioğlu, eski ve yeni dörtyol kavşağını doğu batı istikametinde transit geçişler ile yeraltına alınacağının sözünü verdi.

ÇERÇİOĞLU TUTMADIĞI VAADİ YENİDEN VERDİ

Eski ve yeni dörtyol kavşaklarının, Efeler ilçesi şehir içi trafiğini en önemli giriş noktaları olduğunu ifade eden Çerçioğlu, "Yaklaşık 580 milyon lira maliyeti olacak bu önemli proje ile hem trafik daha da rahatlayacak hem de sürücülere ulaşım noktasında önemli bir zaman kazandıracak. Şehrimizin ulaşım altyapısını daha modern ve daha etkili bir ulaşım ağına kavuşturmak için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum