Çerçioğlu ve Özakcan Tamircilerin Aşure Hayrına Katıldı

Çerçioğlu ve Özakcan Tamircilerin Aşure Hayrına Katıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan tamirci esnafı tarafından düzenlenen aşure dağıtımına katıldı.

AYDIN 24 HABER 

Muharrem ayı dolayısıyla Aydın’ın Efeler ilçesinde düzenlenen aşure dağıtımına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yanı sıra, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi başta olmak üzere, sanayi sitesi esnafları katıldı.

1’nci ve 2’nci sanayi sitelerinde gerçekleştirilen aşure dağıtımında kazanların başına geçen Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi, kepçeyi eline alarak vatandaş ve esnafa aşure dağıttı. Yaklaşık 3 bin kişilik aşure hazırlandığını söyleyen Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi,” Birlik ve beraberliğimizi simgeleyen aşure hayrını geleneksel hale getirdik. Sabah Efeler 1. Sanayi sitesinde kendi binamızın önünde gerçekleştirdiğimiz aşure etkinliğimizi şimdi de burada gerçekleştiriyoruz. Bu tür etkinlikler, sanayi esnafımız arasında kaynaşmaya vesile oluyor. Birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu bu sayede bir kere daha hatırlamış oluyoruz. Aşure hayrımızın tüm esnafımıza bereket getirmesini diliyoruz” diye konuştu.

“Allak kabul etsin” dileğinde bulunan Başkan Çerçioğlu, “Bereketin, birlik ve dayanışmanın sembolü geleneksel tatlımız aşureyi tamirci esnafımız ve sanayi sitesi esnaflarımız ile birlikte yiyoruz. Muharrem ayının ülkemize, Aydınımıza hayırlı olmasını diliyorum. Allah esnafımıza bol kazanç versin. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu ile Efeler Belediye Başkanı Özakcan’a Muharrem Ayı nedeniyle Aydın Tamirciler Odası’nın geleneksel hale getirdiği aşure hayrına katılımları nedeniyle teşekkür etti.

tamircilerin-asure-hayri-(1).jpg

tamircilerin-asure-hayri-(2).jpg

tamircilerin-asure-hayri-(3).jpg

tamircilerin-asure-hayri-(4).jpg

tamircilerin-asure-hayri-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.