Çerçioğlu’na Esnaf Uyarısı; ‘Halkı Küçümsemeyin’

Çerçioğlu’na Esnaf Uyarısı; ‘Halkı Küçümsemeyin’

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine dağıtımını yaptığı patates torbaları tepkilere neden olurken, Aydın Kasaplar Odası Başkanı İsmail Kadı, “Halkı küçümsemeyin” uyarısında bulundu.

ismail-kadi-001.jpgAydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, üreticiye destek amaçlı Bozdoğanlı patates üreticisinden 250 ton patates satın alarak 5’er kiloluk torbalar şeklinde il genelindeki ihtiyaç sahiplerine dağıtımı yapılan patates torbalarında Özlem Çerçioğlu’nun fotoğrafı ile “afiyet olsun” ifadesinin yer aldığı broşürün bulunması tartışmalara neden oldu.

Patates torbalarında Başkan Çerçioğlu’nun fotoğrafının bulunduğu broşürün yer alması reklam aracı olarak görülürken sosyal medyada çok sayıda paylaşım ve yorumların yapılmasına neden oldu. Adı ‘patatesçi başkan’a çıkan Özlem Çerçioğlu’na sponsorluk teklifinde bulunan vatandaşlar, “Biraz patates bağışlasak bizim reklam da yapılır mı?” derken, Aydın Kasaplar Odası Başkanı İsmail Kadı, “Halkı küçümsemeyin” dedi. Necmittin Çelik ise, “Benim zeytinyağım yok yağ dağıtsın” diyerek patates dağıtımına zeytinyağının da eklenmesini istedi.

Olayı sosyal medyadaki hesabında paylaşan Kadı, “Aydın halkı patates alamayacak kadar aciz değil. Milleti bu kadar küçümsemesin. Ayrıca bizim paramızla reklam yapmasın. Her şeyin bir yakışığı var. Bize patates değil yol lazım icraat lazım, millet aya çıkıyor” diyerek tepki gösterdi.

Kadı gibi birçok vatandaş sosyal medyada yorumda bulundu. İşte o yorumlardan bazıları…

face-(2)-004.jpg

face-(1)-002.jpgface-(3)-001.jpg

face-(4)-001.jpg

face-(5).jpgface-(6).jpgface-(7).jpgface-(8).jpg

face-(9).jpgface-(10).jpg

ismail-kadi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.