Çerçioğlu’na ‘Tanju Özcan’lı gönderme!

Çerçioğlu’na ‘Tanju Özcan’lı gönderme!

CHP eski İl Başkanı Bayram İnci, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu’na CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan üzerinden gönderme yaptı. “

Suya yaptığı yüzde 50 indirimden sonra bugün de yüzde 10 indirim yaparak, Bolu halkını sevindiren CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP eski Aydın İl Başkanı Bayram İnci’yi de sevindirdi. CHP’li İnci, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Başkan Özcan’a destek çıktı.  

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ‘Geçtiğimiz günlerde suya yaptığımız %50 indirimden sonra bugün de %10 indirim yaptık. Ayrıca 3 ay süre ile gecikme zammı ve faiz uygulanmaksızın faturalar 3 ay ertelenecek. Gün halktan aldıklarını halka geri verme günüdür” şeklindeki açıklamasını sosyal medya hesabından paylaşan CHP’li İnci, “Bu zor günlerde sosyal belediyeciliğe, halkçı belediyeciliğe örnek bir davranış. Niyet halka destek, halka hizmet” diyerek Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı örnek gösterdi.

CHP’li İnci’nin bu paylaşımı; su ücretine indirim yapmayan, fatura ertelemeyen hatta özel sektöre memba suyunu 2 lira 40 kuruş ücretle satarken, Aydın halkına musluk suyunu 7 lira ücretle satan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu’na gönderme olarak değerlendirildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum