Çerçioğlu’ndan Bir Beceriksizlik Örneği Daha

Çerçioğlu’ndan Bir Beceriksizlik Örneği Daha

İstanbul’da Asya ile Avrupa’yı 3. kez birleştiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü 27 ayda bitirilirken, Özlem Çerçioğlu’nun başında bulunduğu Aydın Büyükşehir Belediyesi 9 ayda küçük bir kavşağı bitiremedi.

Türkiye’nin gurur projesi diye adlandırılan ve Asya ile Avrupa’yı 3. kez birleştiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü dünya açısından rekor bir sürede bitirilirken, Özlem Çerçioğlu’nun başında bulunduğu Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 9 ayda bitiremediği ve Çerçioğlu’nun en büyük hatalı ve şüpheli işlerinden biri olan ASTİM köprülü kavşağında beceriksizlik örneği sergilendi.

Deniz üzerindeki uzunluğu 1408 metre toplam uzunluğu ise 2 bin 164 metre olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'yle birlikte 235 kilometre 4 şerit gelişli 4 şerit gidişli otoyolu düşündüğünüz zaman devasa bir proje 27 ay gibi rekor sürede tamamlanırken, Özlem Çerçioğlu’nun başında bulunduğu Aydın Büyükşehir Belediyesi 65 metre uzunluğundaki ASTİM köprülü kavşağı, iki kez ihale yapmasına rağmen 9 ayda bitiremedi.  

Bu durum, ‘Artık Özlem Çerçioğlu beceriksizlikte mastır yaptı. Kuşadası’nda yapılan kavşak tam bir rezalet’ yorumlarının yapılmasına neden olurken, İstanbul trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Yavuz Sultan Köprüsü, 26 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete açılacak.

astim-kavsak-temel-atma-toreni.jpg

TEMEL ATMA TÖRENİNDEN BİR GÖRÜNTÜ

astim-kavsagi.jpg

9 AY GEÇMESİNE RAĞMEN HALA TAMAMLANAMAYAN KAVŞAK

yavuz-sultan-selim-koprusu.jpg

27 AY GİBİ REKOR BİR SÜREDE TAMAMLANAN YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum