Çerçioğlu’ndan Erkan Karaarslan’ın adamlarına ballı atama

Çerçioğlu’ndan Erkan Karaarslan’ın adamlarına ballı atama

Belediye çalışanlarına yönelik mobing uygulamaları ile dikkat çeken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, FETÖ Belediyeler imamı olarak anılan Erkan Karaarslan’ın ekibine her türlü kolaylığı sağlamaya devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun FETÖ’ye maddi destek sağladığı iddiasıyla cezaevinde bulunan danışmanı Erkan Karaarslan’ın referansı ile Aydın BŞB’ye getirilen isimler arasında yer alan Hüsne Akkuş, geçici görevlendirme ile Çankaya Belediyesinde çalışmaya başladı.

ERKAN KARAARSLAN GETİRMİŞTİ

FETÖ Belediyeler imamı olarak anılan Erkan Karaarslan, Ordu Vergi Dairesi’nde memur olarak çalışan Hüsne Akkuş’u, Başkan Özlem Çerçioğlu’nun onayı ile Aydın Büyükşehir Belediyesinde ‘müfettiş’ olarak göreve başlamasını sağladı. Ancak, “Valizim hazır. Erkan Karaarslan nerede görev verirse gider orada çalışırım” diyerek Erkan Karaarslan’a bağlılığını her fırsatta dile getiren Hüsne Akkuş’un atamasını Sayıştay denetçileri yasalara aykırı buldu. ‘Müfettiş’ kadrosunda çalıştırılması yasalara aykırı olduğuna yönelik Sayıştay raporu bulunan Hüsna Akkuş bu defa geçici olarak Çankaya Belediyesinde görevlendirildi.

erkan-karaarslan-007---kopya-009.jpgERKAN KARAARSLAN’IN ADAMLARINA KIYAK

Bursa Büyükşehir Belediyesinden getirtilerek, Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğünde önce daire başkanı sonra genel müdür yardımcısı yapılan Hafize Duran’ın, Yalova Belediyesinde geçici görevlendirilmesinin ardından Hüsna Akkuş’un da Çankaya Belediyesinde geçici görevlendirilmesi tepkilere neden oldu. Yalova ve Çankaya belediyelerinde çalışmalarına rağmen maaşlarını Aydın Büyükşehir Belediyesinin ödediği Duran ve Akkuş’un ballı ataması şaşkınlık yaratırken, Başkan Özlem Çerçioğlu’nun, belediye çalışanlarına yönelik mobing uygulamasına rağmen FETÖ belediyeler imamı olarak anılan Erkan Karaarslan’ıın belediyedeki ekibine her türlü kolaylığı sağlaması dikkatlerden kaçmıyor.

EDİTÖR NOTU:

HÜSNE AKKUŞ, ÇANKAYA BELEDİYESİNDE DEĞİL, GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE GEÇİÇİ OLARAK GÖREVLENDİRİLDİ. HABERİ DÜZELTİR, YAPILAN YANLIŞLIK İÇİN OKURLARIMIZDAN ÖZÜR DİLERİZ.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum