Çerçioğlu’ndan Muhteşem Final

Çerçioğlu’ndan Muhteşem Final

Yerel seçim hazırlıklarını tamamlayan CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, muhteşem bir konser ile final yaptı.

AYDIN 24 HABER

Atatürk Kent Meydanı’ndaki Demokrasi Şöleni ne Mitingi'nde Feridun Düzağaç, Zuhal Olcay, Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu sahne aldı. Mitinge katılan yaklaşık on bin kişi, alkışlarla şarkılara eşlik etti. Mitinge CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mesut Özakcan, CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci ve çok sayıda partili katıldı.

CHP adayı Özlem Çerçioğlu, Efeler adayı Mesut Özakcan ile birlikte sahneye çıkarak Aydınlıları selamladı. Hizmete devam edecekleri sözü veren Başkan Çerçioğlu, sandıkta rekor kıracaklarını söyledi. Çerçioğlu, “Efeler’de kendisine ‘Mesut abi’ dediğim, Mesut Özakcan’a destek istiyorum. Daha çağdaş bir Türkiye için, barış dolu Türkiye için, yarınlarımız için, çocuklarımız için Türkiye’nin birleştirici gücü CHP’ye hem büyükşehirde hem de Efeler’de oylarınızı verin” dedi.

Atatürk Kent Meydanı’nda toplanan coşkulu kalabalığa ‘destek verecek misiniz” diye seslenen Başkan Çerçioğlu’na vatandaşlar hep bir ağızdan ‘evet’ diye karşılık verince, Başkan Çerçioğlu, “Biz de Mesut Özakcan’la birlikte günde 18 saat çalışacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

"Kıskananlar çatlasın", “En büyük Efe Topuklu Efe” diye tezahüratında bulunan vatandaşlara Başkan Çerçioğlu, “Efe dediğin çalışkan olur. Efe dediğin cesur olur. Efe dediğin dürüst olur” diyerek sözlerine son verdi.

cercioglu’ndan-muhtesem-final.JPG

cercioglu’ndan-muhtesem-final-001.JPG

cercioglu’ndan-muhtesem-final-002.JPG

cercioglu’ndan-muhtesem-final-003.JPG

cercioglu’ndan-muhtesem-final-004.JPG

cercioglu’ndan-muhtesem-final-006.JPG

cercioglu’ndan-muhtesem-final-007.JPG

cercioglu’ndan-muhtesem-final-008.JPG

cercioglu’ndan-muhtesem-final-009.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.