Çerçioğlu’nu Özakcan korkusu sardı

Çerçioğlu’nu Özakcan korkusu sardı

Millet İttifakının Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Demokrat Parti’den Efeler Belediye Başkan Adaylığını açıklayan ve Efeler halkı tarafından büyük bir destek gören Mesut Özakcan’ı adım adım takip ettiriyor.

Millet İttifakının Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Demokrat Parti’den Efeler Belediye Başkan Adaylığını açıklayan ve Efeler halkı tarafından büyük bir destek gören Mesut Özakcan’ı adım adım takip ettiriyor. Aynı zamanda mevcut Efeler Belediye Başkan’ı olan Mesut Özakcan’ın CHP’den tekrar aday gösterilmemesinde büyük rolü olan Çerçioğlu’nu Özakcan korkusu sardı. 

 AYBA ÇALIŞANLARI YİNE İŞ BAŞINDA 

31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarına devam eden Özakcan, Efeler’de bulunan bir binaya posterlerini astı. Geçtiğimiz günlerde etkisini arttıran rüzgarlı havanın etkisiyle posterlerden birinin ipi koptu. Reklam firmasının iş yoğunluğu nedeniyle düzeltemediği posteri, Demokrat Parti’li üyeler, Özakcan’ın Efeler Belediyesi’nden ücret karşılığı kiraladığı araçla düzeltti. Ancak geneli AYBA çalışanı olduğu öğrenilen bazı vatandaşlar sosyal medya üzerinden Özakcan’ı hedef alarak yıpratmaya çalıştı. Çerçioğlu’nun direktifiyle hareket ettikleri iddia edilen bu isimler sosyal medya da günün konuşulan konusu oldu. 

 GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ 

Bugüne kadar Efeler halkının her zaman yanında olduğunu belirten Özakcan “Görev sürem boyunca her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştım. Bugün sosyal medyada şahsımı karalamaya çalışan arkadaşlar iyi bilsinler ki Mesut Özakcan hiçbir zaman belediye imkanlarını kendi menfaatine kullanmamıştır. Her vatandaş gibi belediyeden aldığım desteğin ücretini makbuz karşılığı ödedim. Bunun belgesi de mevcuttur” dedi.

resim-1-001.jpegresim-2-001.jpegresim-3-003.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.