Çerçioğlu’nun danışmanı FETÖ'cü Karaarslan gözaltına alındı!

Çerçioğlu’nun danışmanı FETÖ'cü Karaarslan gözaltına alındı!

31 Mart 2019 yerel seçimler öncesinde Türkiye’nin gündemini sallayacak bir haber Ankara kulislerine düştü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun danışmanı, FETÖ belediyeler imamı Erkan Karaarslan’ın Ankara’da gözaltına lındığı iddia edildi

15 Temmuz FETÖ’cü hain darbe girişiminin ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun danışmanı, FETÖ belediyeler imamı Erkan Karaarslan gözaltına alınarak tutuklanmış sonrasında itirafçı olduğu adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış ve ortadan kaybolmuştu.

31 Mart 2019 yerel seçimler öncesinde Ankara gündemine bomba gibi bir bilgi düştü. İddiaya göre FETÖ’nün belediyeler imamı olarak bilinen Karaarslan’ın Mebbusevler semtinde kaldığı evde yakalanarak gözaltına alındığı iddia edildi.

FETÖ'NÜN BELEDİYELER İMAMI OLARAK BİLİNİYOR

Fetullahçı Terör Örgütü’nün belediyeler imamı Karaarslan’ın, yakınları üzerine kurduğu şirketler vasıtasıyla başta CHP’li belediyeler olmak üzere birçok belediyeyi dolandırdığı ve yolsuzluklar yaptığı kamuoyuna yansımıştı. Her yerde aranan firari FETÖ’cü Erkan Karaaslan’ın Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndeki yolsuzlukları ile ilgili hazırlanan iddianameler gündem olmuş, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlı ile birlikte yargılanmalarına başlanmıştı.

resim-011.jpg

Kaynak: Siyasetcafe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum