“Çerçioğlu’nun Gemisi Karaya Oturdu”

“Çerçioğlu’nun Gemisi Karaya Oturdu”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Söke’deki prensi Fatih Akkentli ile tetikçisi Cem Celil Lale arasında geçen bir telefon görüşmesi konusunda sosyal medyada “Özlem Hanım senin gemi karaya oturdu” yorumunun yapılmasına neden oldu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun kumpasçıları Fatih Akkentli ile Cem Celil Lale arasında geçen her biri kumpas ve şaibeli para trafiğinin yer aldığı telefon görüşme kayıtlarının You Tube’da yayınlanmasının yankıları sürüyor. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, MHP İl Başkanı Burak Pehlivan’ın tepkisine neden olan ses kayıtları içten içe CHP’lilerin de tepkisine neden oluyor.

ARTIK CHP’LİLER DE SAVUNMUYOR

İddialar karşısında suskunluğunu sürdüren Çerçioğlu’ndan açıklama beklediklerini belirten bir CHP’li, “Artık Özlem Çerçioğlu’nu savunmakta zorlanıyoruz” derken ses kaydı sosyal medyada da konu oldu. Antifiravunist isimli sosyal medya kullanıcısı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün “Edimin ifasına fesat karıştırmak” suçunu işlediği gerekçesiyle 5 yıl hapis cezası aldığını hatırlatarak aynı konuda soruşturma dosyaları bulunan Çerçioğlu’na şu sözlerle seslendi; “Özlem Hanım senin gemi karaya oturdu.”

Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Antifiravunist şu açıklamalarda bulundu: 

“cercioglu’nun-gemisi-karaya-oturdu”.jpg“cercioglu’nun-gemisi-karaya-oturdu”-001.jpg“cercioglu’nun-gemisi-karaya-oturdu”-002.jpg“cercioglu’nun-gemisi-karaya-oturdu”-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.