Çerçioğlu’nun yaptığı ‘zorbalık’ gözler önüne serildi

Çerçioğlu’nun yaptığı ‘zorbalık’ gözler önüne serildi

Özlem Çerçioğlu’nun başkanlığındaki Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde yaşandığı ileri sürülen mobing, hakaret ve psikolojik taciz, hazırlanan kısa video ile gözler önüne serildi. Belediye çalışanı Mehmet Vardar’ın mobing, hakaret ve psikolojik tacize dayanamadığı için hayatına son verdiği belirtilen videoda, “Bu olay Özlem Çerçioğlu’nun çalışanlarına yaptığı tek zorbalık değildi” ifadesine yer verildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçoğlu tarafından uygulanan mobing, hakaret ve psikolojik taciz gözler önüne seren bir video hazırlandı. Belediye çalışanı Mehmet Vardar’ın mobing, hakaret ve psikolojik tacize dayanamadığı için hayatına son verdiğine dair haber kupürlerinin yer aldığı videoda şu görüşlere yer verildi:

“2001 yılından 2009 yılına kadar Aydın Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğünde işçi olarak Hüseyin Aksu, İlhami Ortekin ve Özlem Çerçioğlu olmak üzere 3 ayrı belediye başkanı ile çalışan Mehmet Vardar, Özlem Çerçioğlu tarafından basın yayın müdürlüğünde şef olarak görevlendirildi. Basında yer alan bilgilere göre Özlem Çerçioğlu tarafından mobing, hakaret ve psikolojik tacize uğrayan Mehmet Vardar 20 gün psikoloji servisinde yatılı tedavi görmüştür. Devam eden mobing, hakaret ve psikolojik tacize dayanmayan Mehmet Vardar hayatına son vermişti. Bu olay Özlem Çerçioğlu’nun çalışanlarına yaptığı tek zorbalık değildi. Kendi hemcinslerine ve diğer belediye personellerine bu tarz zorbalıklar yapmaya devam ederek kendi egosunu tatmin etmeye devam etti.”

Ayrıca AK Parti Aydın İl Yürütme Kurulu Tanıtım ve Medya Başkanı Yasin Gülpolat, sosyal medya hesabında Özlem Çerçioğlu’nun fotoğrafını ekleyerek yaptığı paylaşımda, “Ne zaman bilbordlarda ve sosyal medyada gerçek olmayan bu resimleri görsem, geçmişte mesleğinde çok başarılı olan, belediye basın yayındaki Mehmet Vardar gelir aklıma…” notunu düştüğü görüldü.

yasin-gulpolat.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum