Çeşme Halk Eğitim’den Yaz Konseri

Çeşme Halk Eğitim’den Yaz Konseri

Çeşme Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği Yaz Konseri'nde Zeki Müren’in ‘Kahır Mektubu’ ilk kez koro halinde seslendirildi.

- Çeşme Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği Yaz Konseri'nde Zeki Müren’in ‘Kahır Mektubu’ ilk kez koro halinde seslendirildi.

Çeşme Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Leyla Yetkinoğlu Ildır ve Kanun Virtüözü Selim Gönüldaş’ın sahne aldığı konserde ünlü sanatçı Zekai Tunca, Aşkefza, Ayvalık Belediyesi, Çeşme Halk Eğitim Merkezi’nin oluşturduğu 60 kişilik koro izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çeşme Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ali Yenidünya, Çeşmelilerin ilgisizliğinden yakınarak, ”Bu konser Çeşme Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği ‘Yaz Konserleri’ kapsamında Halk Eğitim tarafından organize edildi. Zeki Müren’in 'Kahır Mektubu' ilk defa koro olarak seslendirildi. Bize eşlik eden, destek olan sanatçımız Zekai Tunca, burada bizlerle birlikte olarak en büyük desteği verdi. Gönül isterdi ki; Çeşme halkı duyarlı olup, burayı doldursaydı. Ama en azından sizin vesilenizle bir sonraki konserler için duyarlı olurlar diye umuyorum. Katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ÇEŞME HALK EĞİTİM’DEN YAZ KONSERİ

ÇEŞME HALK EĞİTİM’DEN YAZ KONSERİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.