Çeşme Polisi Hırsızları Dedektif Gibi Yakalattı

Çeşme Polisi Hırsızları Dedektif Gibi Yakalattı

İzmir’in Çeşme ilçesinde, bir çiftlik evini soyan hırsızların izini süren Çeşme polisi, zanlıları kısa sürede yakalattı.Edinilen bilgiye göre, 25 Şubat 2016 Cumartesi günü Alaçatı Mahallesi’nde Durmuş...

İzmir’in Çeşme ilçesinde, bir çiftlik evini soyan hırsızların izini süren Çeşme polisi, zanlıları kısa sürede yakalattı.

Edinilen bilgiye göre, 25 Şubat 2016 Cumartesi günü Alaçatı Mahallesi’nde Durmuş Küme Evleri’ndeki bir çiftlik evi, hırsızlarca soyuldu. Hırsızlar, iki jeneratör, bir televizyon, üç akü, iki kaynak makinesi, 1 av tüfeği ve bir miktar kablo çalarak kayıplara karıştı. Olay üzerine soruşturma başlatan Çeşme Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soygunun beyaz bir kamyonet ile gerçekleştirildiğini belirledi. Beyaz kamyonetin plakasını da tespit eden ekipler, aracın plakasından sahibinin Çeşme’deki adresine ulaştı. Aracın sahibinin ifadesini alan ekipler, aracın İzmir’de oturan iki şahsa verildiğini öğrendi. İzmir’deki şahısların kimliklerinin de tespit edilmesi üzerine Çeşme Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahısların adreslerini İzmir Emniyet Müdürlüğüne bildirerek yakalanmalarını sağladı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, operasyonda 38 yaşındaki A.K. ve 26 yaşındaki kardeşi S.K.’yı yakaladı. Şahısların evlerinde yapılan aramada çalınan malzemeler ele geçirildi. Hırsızlık zanlısı şahıslar ele geçirilen malzemelerle birlikte Çeşme Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Öte yandan, hırsızlık zanlısı şahıslardan A.K.’nin cezaevi firarisi olduğu ve arandığı belirlendi. Zanlılar, işlemlerinin ardından Çeşme Adliyesine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.